- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
Döglött Róka #22 üzenetére
ok, ez csaladon belul, esetleg kkv-nal kivitelezheto, de egy ekkora vallalatnal, ahol jonnek-mennek az emberek, mar kicsit problemasabb (persze megfelelo policy-k betartatasaval akar elerheto is lenne)
-
beleszólok
senior tag
válasz
Döglött Róka #42 üzenetére
Ha kiesik a domainből a gép, akkor van nevesített admin user, aki vissza tudja rakni.
Egyéb részletekbe nem másznék bele, mert valaki az ex kollégákból esetleg rám ismer és esetleg utólag is seggberúgnak érte -
beleszólok
senior tag
válasz
Döglött Róka #35 üzenetére
Ö... khm... utolsó munkahelyemen (miután a nagyeszűek is rájöttek, hogy ez így nem nyerő), mindenki személyre szóló accountot kapott, megfelelő jogosultsággal.
Ami olyan volt, mint windows Administrator, unix root, oracle sys/system stb., azok random password kinyomtatva, lezárt borítékban a páncélba zárva.
Ettől kezdve miről beszélünk?
(azért a muszájból bedrótozott service accountokat, amiket élő ember nem használ, ne keverjük ide!)Az első valóban random, a második nem az, különben nem tudnám megjegyezni.
-
beleszólok
senior tag
válasz
Döglött Róka #20 üzenetére
efr,erfpo4pofn!G56geddrfVVetrv
Na ezt jegyezd meg!
Bár ha a fentit nem is, ezt:
ywttsh3bahiybAfbyh!pfaSfmhlahwyb|<byhb1dahnviszonylag könnyen meg tudnám jegyezni.
-
beleszólok
senior tag
válasz
Döglött Róka #11 üzenetére
Közös account?? Kb. így szoktam volt reagálni rá, amikor kollégáktól ilyenről hallottam:
-
rt06
veterán
válasz
Döglött Róka #20 üzenetére
nem megjegyezni, hanem megosztani, munkatarsakkal
ahogy elneztem, itt ugyanis olyan account-okrol van szo, amihez tobb ember kell, hogy hozzaferjen
pl kozossegi oldalak, ahoval toljak fel a promocios cuccokat, minden termekhez mas account-tal, de nem hinnem, hogy mindig ugyanaz az emberZotya84:
pont emiatt nem jo a sajat bankkartya pinkodjanak enkodolo algoritmusa (vagy tetszoleges sufnienkriptalas) sem, hacsak nem tanitja meg az ember minden erintett kolleganak (akik az iroda, a varos, az orszag, vagy akar a vilag masik vegen is lehetnek) -
rt06
veterán
válasz
Döglött Róka #17 üzenetére
viszont tovabbra is meg kell osztani valamilyen formaban annak a jelszavat, mivel ranezesre shared account-okrol van szo
-
Taranti
senior tag
válasz
Döglött Róka #11 üzenetére
Jó, persze, alapvetően így gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest