- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
beleszólok #77 üzenetére
Köszi, szóval csak a hash alapján tippeli, hogy azonos.... ez megnyugtató (eléggé meglepett, amikor közölte, hogy nem változtathatom a jelszavamat arra, ami korábban már volt).
-
rt06
veterán
válasz
beleszólok #55 üzenetére
"Bár én már ezeknél is elgondolkodnék, hogy legyen joguk a kedves dógozóknak írni, akár moderálni is, de ne legyen közös user, aminek a jelszavát sokan tudják."
direkt azert linkeltem fentebb a battle of la cimu formedveny facebook oldalat, mert ott jol latszik, hogy kimondottan e celra letrehozott account-tal ment ki minden post
ez igy marketing szempontbol fontos nekik valoszinuleg, es nem azt akarjak, hogy john doe, meg jane smith post-jai latszodjanaksajnos arrol, hogy a hr rendszer adataihoz mikent jutottak hozza - hogy annak jelszavai is egy ilyen spreadsheet-ben voltak-e, vagy mas modon ertek el - nem igazan talalok infot (erdekelne, hogy ennyi adat hany helyrol milyen modon kerult osszegyujtesre, bar gyanitom, hogy ez nem lesz teljesen publikus soha)
-
rt06
veterán
válasz
beleszólok #38 üzenetére
olyan szituacioban, ahol pl egy youtube/facebook/twitter oldalt kell update-elgetni, a promotalando termeknek megfelelo account-tal (pl ezt), ott nem igazan lehet megoldani a dolgot szemelyre szolo account-okkal (legalabbis amennyire tudom, nem tamogatott ezeken az oldalakon a mas neveben post-olas)
plusz megintcsak bejon a kepbe, hogy egy multinacionalis vallalatrol van szo, ahol nehez atugrani az osakai irodabol a new york-i pancelszekrenyhez, ha epp elfelejtette az admin a jelszot
-
sztanozs
veterán
válasz
beleszólok #38 üzenetére
páncélba zárva - gondolom a páncélhoz is mindenkinek saját kódja volt és csak ahhoz a borítékhoz fért hozzá a széfben, amiért kinyitotta a borítékot
-
Döglött Róka
veterán
válasz
beleszólok #38 üzenetére
Es milyen surun cserelitek a boritekot a pancelban?
Ha kiesik a gep domainbol, nyitod a pancelszekrenyt?
-
bepken
veterán
válasz
beleszólok #40 üzenetére
nem azt mondtam, hogy könnyű, csak azt, hogy "nem életbiztosítás" (és nyilván én sem fejben számolgatásra gondoltam
)
-
bepken
veterán
válasz
beleszólok #34 üzenetére
igazad van, ezek igazán standard jelszavak....
mellesleg mivel több karakter is ismétlődik az általad leírt string-ben, így ez sem egy életbiztosítás...az most teljesen irreleváns, hogy önmagában a szöveg jelentéssel nem bír (ergo: krikszkraksz)
-
Döglött Róka
veterán
válasz
beleszólok #32 üzenetére
Pfej ez fajt. Kozos szerviz accountrol biztos nem hallottal, kulso beszallito account, local admin, ups, minden olyan ami nem szemelyhez kotott... de minek is magyarazom, ha nem jottel ra magadtol akkor kotekszel/ertesz hozza (kivant resz alahuzando).
Random passwordoket en is hasznalok, ezeket nyilvan levedem egy felfoghato, megjegyezheto jelszoval.
Ugyes voltal, de nem sikerult trollkodni. Kovetkezot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged