Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Akkuban erősít a középkategória
- VoLTE/VoWiFi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Ezt már tényleg kihagynám, nekem nem jött be.
-
darvinya
titán
Pont ilyen kellene asszonynak, de lehetne:
-55mm×78mm×11mm-es
-min. qHD 3-3.5"-on kijelző, hogy nagy betűsítés ne csak pixelháborúba vegződjön. -
Szilofon
aktív tag
Azt nem értem minek kell rá android
-
Fejvadi
nagyúr
Csodás
-
szupermacs
veterán
Hogyan fogok ezzel szelfizni?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious #7 üzenetére
"folytogatos" ... ez fajt
Amugy kicsi a piaci res, de ha van legalabb egy hetes uzemideje en azonnal vennem, android ide vagy oda.
-
macskea
őstag
Nézd meg, hogy hány különböző kagylós telefonjuk van, illetve hány strapa droidjuk. Kifejezetten nem volt váratlan illetve meglepő, hogy megjelentek ennek a kettőnek a kombinációjával. Tulajdonképpen az volt fura, hogy még nem volt ilyen telefonjuk. Vagy oldalra szétcsúsztatható qwerty-s mobiljuk is, remélem ott is jön majd egy androidos variáns, 4 incs körüli kijelzővel.
Egyébként ezek a telefonok csak Európából nézve furák, hasonló palettával - csak szűkebbel - nyomul a NEC/Casio is, csak azokról se hallott itthon senki. Életemben egy NEC Terrain-t láttam eddig, nagyon masszív kis strapa qwerty. Mert hogy olyan is van.
(egy barátomnak van amúgy, mint elsődleges telefon)
-
Kékes525
félisten
Ekkora igény lenne a kagylótelefonokra? Mostanában elég sok jelenik meg. Persze, az aki csak telefonálásra használja a telefonját, annak ez nagyon jó lehet.
-
Lord Sidious
senior tag
Ezzel a melos/kertesz/sorozatgyilkos folytogatos kesztyus renderkeppel engem megvettek
-
Qwery
tag
Ha kinyitva leesik és épp valaki jóképességű rálép, zsanérnál kettétörik, arra is él a garancia?
-
Fred23
nagyúr
A márkát ismerve egyből rákattintottam a cikkre, de nem az fogadott, amit már olyan régen várok. Nálunk nem fogják forgalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Kyocera nem egy flipes mobilt piacra dobott már, az E4710 néven most zöld utat kapott masina viszont állítólag Androidot futtathat.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Formula-1
- PlayStation 5
- Akkuban erősít a középkategória
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest