- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Pedig de. Az USB rootok jelentos resze alaplapokon talalhatoak meg, igy kijelentheto, hogy szokas. Az, hogy mit vizsgaltak meg, pusztan spekulacio, kar ebbe belemenni.
(#30) Duree: Lehet, hogy csak figyelmetlenul olvasok, de eddig nem lattam Duree specifikus szakaszt az adatlapokon, igy szerintem az adatok ismereteben nem kene tudnom semmit a felhasznalasi szokasaidrol.
-
fpeter84
senior tag
az EMC/FCC stb tesztben igazad van, az viszont elkerülhető lenne ha pl csak egy 4-es tüskesort mint opcionálisan beforaszthatót tettek volna mondjuk az USB alj mögé - akinek ez kell, felteszi és meglátja hogy kattog e mellette a TV
mikrokontroller, openwrt-s és egyéb embedded eszközök kapcsán sokat játszok USB 2.0 Full/HiSpeed-el, és nem nagyon tapasztaltam problémát eddig ami a vezetékezésre lett volna visszavezethető, pedig használtam már pár saját nyákos megoldást is... A differenciálisnak nagy előnye, hogy érzéketlenebb a hibákra, zajokra, tükröződésekre mint a sima hi/lo jelszintes protokolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest