Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
32 GB kártyára 6óra 50 perc fér rá full-hd super fine minőségben, és mindig a legrégebbi felvételt írja felül. Itt van oroszország legnagyobb autóskamerás balesetes portálja, napi kb 50 friss balesettel: [link]
A felvételekbe legtöbbször beleíródik a kamera márkája is, és így könnyen találunk jó minőségű kamerát: papago,mio,prestigio,dod Igazából nem is a márka számít, hanem hogy milyen szenzor van benne, ez legalább 5mpixel CMOS szenzort jelent -
domel
tag
Nekem az Orion noname kamerám ha 5 percet vett akkor 8! másodpercig mentett a kártyára, de ha 15 perc volt beállítva akkor 24!!!!! másodpercig mentett kártyára, addig a kamera vak volt, addig simán lehetett baleset vagy szétverhették az ember kocsiját, az mind lemaradt a felvételről.
Azért mondtam példának a Prestigio márkát, mert ott ilyen nincs. Bog írta hogy a kameráján 3mp marad ki 5 percenként, de azért az is meredek, hogy minden 5. percben ez megtörténik. -
domel
tag
Nekem Prestigio RoadRunner 540 autós kamerám van, olyan a minősége hogy felveszi a szembejövők rendszámát is, és a színek is rendben vannak. Mindig azt kell nézni, hogy mekkora benne a CMOS szenzor, ami 5 MPixelnél nem lehet kevesebb. Az olcsó kamerák két felvétel között mentik a memóriakártyára a felvételt, addig simán lehet baleset is, 10-20 mp simán kimarad a felvételből, BOG bácsi ezt vizsgáltad a kameráidon???
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged