- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Te. De nagyon izzadtságszagú és buta, amit művelsz, úgyhogy hagyjuk is inkább abba.
Amikor fos az intel, fikázni is fogom. Amikor fos az AMD, akkor meg őket. Tudom, ez neked már rocket science, hogy nincsenek komoly érzelmeim egyik cég irányába sem, nincs se kis AMD-s, se kis inteles plüssmacim, mert nekem nincs rá szükségem, anélkül is tudok aludni.A pártatlanság szót amúgy jól írtam le, csak ékezetek nélkül, ami konzisztens a hsz maradékával. Ellenben veled, akinek nem sikerült. De ahogy mondod, sebaj, ahol dolgozol, oda úgy látszik ez is elég, úgyhogy nem nagy gond, bár a helyedben engem zavarna. Nade engem az is zavarna, ha olyan mély érzelmek fűznének egy céghez, ami le se szarja, hogy élek vagy halok, mint Téged az intelhez, aztán mégis csinálod, dehát kinek mi.
Ui.: amúgy tudom, hogy ez neked bonyolult és belezavarodsz könnyen, de az, hogy egy ilyen hír esetén ennyi kérdés maradt, az konkrétan AMD "fikázás", mert ez ugyan annyira nevetséges szar kommunikáció, mint amit az intel művelt a meltown esetén, csak máshogy van csinálva a mismásolás, illetve kisebb a baj, mert jóval kevesebb a fontos AMD server, mint az inteles.
-
opr
nagyúr
Mert mondjuk ott normalisan le szoktak irni, nem egy ilyen nesze semmi fogd meg jol baromsag, amibol semmi nem derul ki konkretan.
Ha visszanezel, pl amikor ment a fikatenger az inteles security hibanal, ahol le volt irva, hogy konkretan root kell ahhoz, hogy ki lehessen hasznalni, ott is leirtam, hogy vihar a biliben, mekkora baromsag az egesz panikolas, semmi ertelme.Szoval most pont jo emberbe kotottel bele...
Ertem En, hogy maniakusan vedened kell az intelt, ez neked ilyen szemelyes szent hadjarat, de legalabb fel szemmel megnezhetned, kinek irod a marhasagot, mert nalam partatlanabb embert nem fogsz talalni.
Bar ha beledoglok se ertem miert csinalod amugy, orbitalis baromsag, mindket ceg eleg aljas, minden a ponzrol szol - nyilvan, mindket oldalon.ui.: Dontsd el, hogy mennyire vagyok AMD-s:
A hazban van:
1db inteles Dell workstation
1db elso generacios Ryzenes desktop
1db AMD-s laptop
4db inteles laptop
Ebbol is latszik, mekkora AMD fan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-8700 / 6mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest