Új hozzászólás Aktív témák
-
dolphy17
tag
Szepen osszeirtal sokmindent, keves konkretummal. Kicsit kifejtened, hogy a fake info-kkal ellentetben mi az igazsag?
Mennyi ido a toltes otthoni 220V-rol atlagosan? Mennyi a hatotav? Mikor kell cserelni az aksit? Milyen egyeb szervizigenye van meg egy e-autonak es osszessegeben mikor hozza be a 4-5 millios felarat?
Kornyezetszennyezes resze nem erdekel, birka magyar vagyok. -
Gusztáv
addikt
Mondjuk lehetett volna sávossá tenni a támogatást, hogy az olcsóbb autókra többet adnak. Persze ez elég elméleti, mert pl a Skoda CITYGOe-ből a teljes 2020-as mennyiség el lett adva januárban.
A töltőhálózatot is fejleszthetnék, és a töltés árát is lejjebb vihetnék. Szerintem az is sok olyan embert elindítana a elektromos autók felé, aki megengedheti magának, csak eddig ezért nem ugrott bele. -
Sajnos ezzel én, aki normálisan végzi a munkáját nem tudok mit kezdeni, mint azzal sem, hogy a vidéki vendéglátós se tud mit kezdeni a X helyen túlszámlázott koktéllal..
Érzed szerintem Te is ,hogy nem vonhatsz mindenkit egy kalap alá... És vidéken pl rohadtul máshogy mennek a dolgok. Mondjuk úgy normálisan.
Az olyan "oktatók" hidd el nem nagyon érdekeltek a szolgáltatás minőségbeli javításában.
Aki meg igen, az meg is marad évtizedek után is... pl. mi... Mert normálisan végezzük a munkánkat.. Adódik a kérdés, hogy akkor aki normálisan dolgozik ne kapjon támogatást, mert van olyan , aki szarházi? Tehát vonjunk mindenkit egy kalap alá, ha egy kurva, az összes az?
Oké.... kiszálltam a buliból, mert látod... Becsületes vagyok, mégis csak a leszólást kaptam... Más szarsága miatt engem is sároztok
Csinálhatom tovább normálisan... Bocs, de erre , amit Te is leírtál nem vagyok vevő.
-
Ennyire ne legyél degradáló. Nem ezen van a hangsúly, hogy ki az értelmes vagy sem... Én se szeretek minden taxist.
Alapvetően az a bajom, hogy se a "vírus" kezdetekor nem kapott a szakma semmiféle kedvezményt...(KATA) Se most...
Kicsit érdekes ez... Én például szívesen bővíteném így a vállalkozásunkat, de nem kapunk semmiféle "kedvezményt"... De e-számlázzunk, mer'azjó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest