Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lirion

addikt

válasz sb #101 üzenetére

Ez kb. ugyanaz a szint a hw-t (cpu-t) tekintve

A G6 kb. 50%-kal erősebb, mint az S3, mind számítási, mind grafikus teljesítményben, ez messze nem ugyanaz a szint. Az lenne fura, ha az s3 lenne a gyorsabb, ekkora teljesítménybeli hátránnyal... Ráadásul 14-ben, két évvel az s3 után ez már csak középkategóriához volt elég, az akkori csúcsok az s3-hoz képest űrtechnológiák (a z2 pl. 2-2,5-szer erősebb a G6-nál, nincs is akadás, fagyás, lagolás).

A galaxy alphát tekintve egy telefon alapján alkotsz véleményt, ami simán lehet user error is, de az is lehet, hogy a gyártó szúrta el.

(#107) vicze1
    A lollipopban ugyanúgy horizontális a menü, mint a kk-ben vagy jb-ben. Viszont eleinte vertikális volt a vanilla androidon, a legtöbb gyártó viszont horizontális programtárat írt.

• Lirion

addikt

válasz sb #72 üzenetére

Mind a kettőre gondoltam. Nyilván mai viszonylatban egy s3 már nem egy sebességbajnok, de a maga idejében a csúcsot képviselte hardveresen és szoftveresen is. Tegyél mellé egy korabeli középkategóriást és nézd meg, azon hogy fut a droid, látni fogod, hogy számít a hardver is.

Szoftver tekintetében teljesen egyértelmű, hogy a középkategóriát elhanyagolják. A kettő kombinációja vezet ahhoz, hogy ég és föld a különbség a kategóriák között. Használtam én is középkategóriás droidot, a célnak megfelelt az is, de a csúcsteló egész más szintet képvisel. Mintha átülnél egy opel astrából egy s mercibe. Az opel is elvisz a-ból b-be, de mercivel mégiscsak jobb utazni. :)

(#91) big-J
    Eddig is évente egyel nőtt a droid verziószáma, akkor miért gondolod, hogy most hirtelen csak az ios-t akarják utólérni? Ez elég nevetséges feltételezés.

Új hozzászólás Aktív témák