- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Pontatlan voltam, ez egy G6 3G, vagyis Snapi 200. De amúgy nem látom azt sem, hogy 4G-ben lévő 400 erősebb lenne (mivel a cpu rész tudtommal ugyanaz)
1. Nem vagyok annyira otthon a SoC-okban, de hol 1.5x erősebb ez?
2. Mi köze hozzá ha akad mint a sz*r? Nem 1.5x vagy akármilyen lineáris futási különbség van, hanem akadás ill. nem akadás. És ugyanez vonatkozik a valóban jóval erősebb Alpha-ra. De mint írtam telefonon belül is látszik. Elindítasz egy Maps-et. Friss romon 1-3mp, akkor is ha kivágod a ramból. 2 hónapos romon meg 15mp. Ramból is.És ezek csak példák voltak, de azt is bírom, hogy egyedi esetként van kezelve. Most sorolhatnék még Sonykat, LG-ket, egyebeket ahol ugyanez van. Aki droiddal találkozott a nemdeterminisztikus lassulós, laggolós élmény senkinek nem új kb.
Napnál világosabb,hogy hw-hez 90%-ban köze nincs az android teljesítményének. Sajnos.
De mindegy, ha ezen vitatkozunk rég rossz... -
sb
veterán
Sajnos totálisan irreleváns a hw azon a sebességszinten, amit egy jó rom hozni tud.
A múltkor gyári és custom romokat pakoltam fel fullmegagigawipe-al, az összes sz*rral és mind laggolt 1-2 hét használat után. Addig meg semmi baja nem volt velük.A hw-s hatáshoz adalék:
1. A gyári romnál érzésre kb. 5x gyorsabb egy Huawei G6 gyári rommal. Ez kb. ugyanaz a szint a hw-t (cpu-t) tekintve. (de akár árban is nézhetjük, kb. 35k, akárcsak ma egy használt S3)
2. Most CM11 fut épp az S3-on. Így kb hasonlóan gyorsan reagál és smooth mint a G6. De pl. ismerős Galaxy Alpha-ját odaveri ilyen téren. Utóbbi meg kb. 3x erősebb hw-sen... és ugye prémium kategória, tehát ennek már sw-ben sem kéne elhanyagoltnak lennie.Hátam közepére nem kívánom a konkurencia zárt rendszerét és maradok droidon, de amit muszáj belátni azt sajnos muszáj: önsz*patás 10-ből 9 droid telefon előbb-utóbb. És ami bosszantó, hogy ennek 90%-a az sw-n múlik ami tényleg lehetne már ennyi verzió után minőségibb. (Ezt persze most gyártóstól mondom, mert nyilván nem csak a google a hunyó hanem a gyártók is)
szerk: De láttam már Galaxy Young-ot is smooth galéria scroll közben, mikor az S3-on 1-2mp-s akadások voltak képváltás közben. 5Ft-os hw kb. nulla rammal.
-
sb
veterán
Sajnos nem a hw-n múlik (ami alapvetően meghatározza az árat, hiába része az sw is).
S3 pl. már rég nem supportált és töredék lassú hw a mostani középkategóriás telókhoz képest is. Pedig az elején szélvészgyors volt, vagy most is az még 1-2 custom, friss rommal. (csak gyári nincs rá friss a régi idővel beszarik, customból meg ha nem is szarik be idővel, eleve vannak bugok)Szóval nem gondolnám, hogy a hw körül kéne keresni a problémát.
Vagy úgy értetted, hogy a jobb telefonoknál az sw is működőképes, lentebb meg lesz*rják? Mert így lehet benne igazság... bár én csúcstelókon is ezt látom bizonyos gyártóknál. Másoknál meg low end-nél sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest