- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fleetcmd
tag
OS/2 es Win95 utan NT4-et kezdtem hasznalni, azota NT-alapu rendszereken elek.
A Windows 2000 amugy nagyon sokaig NT 5.0 neven futott, meg van is otthon egy Uj Alaplap c. ujsagom, ami NT 5.0-kent ir rola.
Jott a Win2k, majd kaptam egy ajandek Windows XP-t (szerencsere angolt). Utana mar nem kiserleteztem, a Vistat megvettem, azota is azt hasznalom. Alaplapcsere utan anyaztam ugyan, de az NVidia hibaja volt a dolog (ahhoz a chipsethez a gyari driver szar volt, es eleg komoly kihivas volt frissiteni, mert nem mukodott a gep normalisan).
A Win7 kimaradt, de a 8-at most varom. Foleg, ha tenyleg lesz a 40 dollaros akcio (remelhetoleg ugy, hogy nem koti alaplaphoz az oprendszert).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest