- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
CloakedWayne #84 üzenetére
Szerintem maradjunk a Samunál, az magyar név és rövvidebb.
-
ToniSoprano
addikt
Az biztos, ha az a hülyeség amit írkálgatsz a kijelzőfogyasztásra igaz lenne, akkor a samuk a akku fogyasztási tesztek utolsó harmadában lennének, ezzel szemben ott vannak a samuk az élmezőnben, pl. a második legjobb telefon ilyen szempontból a Samsung Galaxy S6 active ami a 3500 mAh-s akksijával kijelzőidő szempontjából is megelőzte a 4100 mAh-s akksis Redmi 3-at a tesztben: [link]
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #78 üzenetére
Mármint a mért kijelzőidő volt 6,5 óra sok nyomkodás mellett, whasapp, Viber, Skype, GMAIL, Időkép stb. szinkronizáció folyamatosan ment a háttérben. Ez szerintem nem rossz egy 2600 mAh-s akksitól.
Szerintem ha iphone 7-be amoled kijelzőt tesznek és egymás mellé tesznek egy jobb IPS és amoled kijelzőt sokan fognak váltani, én is ezért váltottam többek közöttt.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
guriga1234 #75 üzenetére
Nem tudom, szerintem nem rosszabb. A 2600mAh ezres Samsung J5-m két aktív, dual simmel (Telenor, Telekom) folyamatos LTE-vel, vagy wifivel, 6,5 óráig bírta, hogy volt benne max fényerő is a szabadban jócsán és jól látható volt és nem használtam fekete hátteret sem. Ezen sokat lehet javítani ha pl. este éjszakai módban a böngésző fekete hátteret használ.
És az amoleddel sokkal kevésbé fárad el a szemem és sokkal szebb mint a korábbi IPS clerblack kijeézős mobilon. És már tényleg jók, nem mesterségesen túlszaturáltak a színek sokat fejlődött az egész.
Más dimenző az amoldes sok mindenben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest