- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CloakedWayne #89 üzenetére
Ez vita a crt vs. lcd ,vagy az lcd vs. plazma idején is lement (gondolom),ma mégis kihalt a crt is és a plazma is.
A úgyis piac,de leginkább az előállítási költségek fogják eldönteni hogy merre fog billenni a mérleg nyelve.Ha sokkal olcsóbb lesz az amoledet legyártani mint az ips-t,akkor el is dől a csata,hiába lesz ellentábor.
Ne érts félre,nem vagyok amoled fun,szeretem az ips-t is (leginkább az iphoneok/ipadek kijelzőjét),mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai is. -
válasz
CloakedWayne #87 üzenetére
Hát igen,az amoledet évek óta reszelgetik/fejlesztik,de a beégést még mindig nem tudták kiküszöbölni,bár már kevésbé hajlamosak rá és lassabban következik be.
Sajnos mivel még nem tudják kiküszöbölni teljesen,így természetes hogy a monitorokba nem ezt rakják,ha telefonnál max fényerőn már napi 5-6óra kijelzővel 1-1,5 után látszik a beégés,akkor monitornál ehhez nem kéne fél év se,a monitor általában magas fényerőn üzemel átlag 8-10 órát (vagy 0-24ben megy).
Windows esetén legelsőnek a tálca égne be.
És tényleg az lesz hogy ha kijön az első amoledes iPhone,onnantól meglepő módon a "sz@r amoled,maradjon csak a csamcsung sz@rjaiban" gondolkodás helyét átveszi a "Huuu de szuper az iPhone kijelzője,nincs ennél jobb" reakció.
Mert mint tudjuk ha valami nem az iphoneban van az sz@r,de amint belekerül akkor az már isten! -
Nem az első Amoledes telót nyúzom,de eddig normál használat mellett sose lehetett látni hogy van beégés,max teszt appnál,de nem érdekelt soha.Amúgy durvább beégéssel csak az S5-nél találkoztam,de azon durván sokat ment full fényerőn a Waze,de még ott is csak 10 esetből egyszer lehetett észrevenni normál használat mellett.
Az S6-om az elsők közül való,szóval 1 éves,nyúzva is van sokszor magas fényerőn,ezen is sokat megy a waze,de csak kék tesztképnél éppen csak látható a statusbar beégése,szóval én igencsak megbízok ebben a kijelző technológiában.
Ja és jóbarátom i5S-én én is láttam beégett billentyűzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest