- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Rossz hírek: Engadget
FELÉBREDNI, HTC, MOST!!
-
Stanley-B.
őstag
válasz
talpalavalo #14 üzenetére
Szerintem nem baj, az összes újabb HTC egytől-egyik gyönyörű.
Sense ekkora méretben... -
talpalavalo
aktív tag
válasz
Stanley-B. #10 üzenetére
Majd kiderül... kinézetre igazából pont ugyanolyan mint az összes HTC igazán beszerezhetnének egy kicsit merészebb designereket is, mert ez már elég unalmas és nekem nem is tetszik... Tudásra meg majd kiderül mit fog produkálni bár a HTC név már önmagában igen csúcstechnológiára kötelez...
-
Depression
veterán
Nézz meg egy pár régebbi sci-fi filmet, fogsz ilyet benne látni.
Mindezek által én már több, mint 10 évvel ezelőtt vágytam ilyenre, és most pedig azért nem veszek, mert hardver szempontjából és árban nem veszik fel a versenyt egy laptoppal. (na meg teljes mértékben alkalmatlanok az általam kedvelt flash játékok futtattására)
De garantáltan eljön az ideje. -
leslieke
Jómunkásember
kihasítani magának egy szeretet Nem inkább szeletet akarnak kihasítani?
-
Stanley-B.
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy ez a legdurvább tablet lesz. HTC + Android + remélhetőleg Sense.
-
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
Amíg az Apple nem csinálta meg és nem mondta meg róla, hogy musthave mindenkinek, addig keveseket érdekelt. Mióta Apple "kitalálta", azóta musthave mindenkinek...
-
tothmaxy182
őstag
Tényleg ekkora kereslet van tabletekre, h most mindenki ezt nyomatja? Én az ég világon semmi szükségét nem érzem, h beszerezzek egyet...
-
Zirowe
nagyúr
Na, majd ha megjelenik, lehet tolni, mint a régi belga szám elején: van flyered, van flyered??
-
B1T3
addikt
Érkezzen, mert igazából még mindig túl kevés tablet van. Jó, ott a Hyundai és az egyéb hasonló minőségűek, de azokat nem veszem egy kalap alá mondjuk az iPad-dal és a Samsung Galaxy S-sel. Mert manapság leginkább a tablet még ezzel a kettővel egyenlő. (Ahogyan a reklám nyomja.
Az okostelefon meg az Andrioddal.
)
-
törölt tag
HTC, tablet, Android 2.3 majd 3.0 frissíthető, csak én érzem úgy, hogy ezt aranyáron fogják mérni?
-
gybazsi
senior tag
Lassan már nem is lesz olyan mobiltelefongyártó aki nem jelentett be még egy tabletet sem.
-
Dr.Anonymus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DigiTimes értesülései szerint márciusban kerül leleplezésre a HTC Android 2.3 alapokon nyugvó internettáblája.
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Asztrofotózás
- Escape from Tarkov
- Kuponkunyeráló
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Opel topik
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest