- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
-
illjo
senior tag
Köszi a tájékoztatást! Ennek ellenére a yotube, aki azért figyel a szerzői jogokra, engedélyezi tömegesen az ilyen irányú tutorial videokat. Itt, fórumon sem volt aggály bármilyen jogsértés miatt, sőt megkaptam a topikhoz a topikgazda jogot épp az imént.
ÁSZF megsértése nyilván polgári jogi kategória. A vagyoni hátrány, hát a szabálysértési összeghatárt sem éri el, ha levetítjük egy telefonra az "okozott kárt". De ha kell, kifizetem azt a kárösszeget kárenyhítésként és talán szabadlábon maradok
Én azt gondolom amúgy, az mellett hogy szorosan jogilag igazad is lehet, sőt inkább igen, mint nem, a google csak örül, ha nem jövünk le a szerrőlEgy tollvonással eltörölhetné a lehetőségét, aki benne van, szerintem tudja is hogyan. Az aki küzd ellene, jól láthatóan a huawei, hiszen ő próbálja a fogyasztókkal a hms-t kóstoltatni. De mint itt ebben a topikban megtudtam pár "jóakaratú" embertől, képzeld a gms függőség olyan nagyfokú, hogy hiába tépsz be nap mint nap a hms-től, és még terjeszted is, még mindig a gms cuccra vágysz.
De azért köszönöm, hogy aggódsz a büntetlen előéletem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 10
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest