- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
7Heads Drago #118 üzenetére
Nem általában van problémám a garival, hanem konkrétan ennél a technológiánál. Ennek elméletileg a hosszabb élettartam az egyik előnye. De, ha ez nekem, a felhasználónak nem garantált tulajdonság, akkor lehet akár egy bullshit marketing duma is azért, hogy több pénzt húzzanak ki a zsebemből a semmiért.
-
Somatom
veterán
Majd akkor beszélhetünk előrelépésről, ha az konkrét termékben realizálódik. Én eddig olyat találtam, aminél a gyártó nem meri vállalni a felelősséget azért, hogy a kütyü egy évnél tovább is működni fog. Pedig, a kutatók szerint épp a hosszabb élettartam az új technológia egyik előnye. De, ez szart sem ér, ha ez az előny nálunk, felhasználóknál nem realizálódik. Egy évet a jelenlegi technológiával is tudnak az akkuk.
-
Somatom
veterán
válasz
7Heads Drago #106 üzenetére
Köszi, hogy szóltál, bár nem fenyeget az a veszély, hogy iPhone -t vegyek.
-
Somatom
veterán
válasz
Juhaszatti #97 üzenetére
Ennek a technológiának az alapvető előnye a több ciklus, a hosszabb élettartam. Ha ez nem mutatkozik meg a vállalt garanciában, az azt jelenti, hogy maga a gyártó sem hisz ebben. Így elég nehéz indokolni a felárat.
-
Somatom
veterán
Mi más van egy powerbankban, ami egy év után lehalhat? Az USB port? A töltésvezérlő? Ugyanezek megtalálhatóak a telókban, tabokban is és ott sem egy évet bírnak. De, bármi is a gyenge pontja, ha az csak egy évig működik biztosan, akkor semmi értelme annak, hogy bármely más eleme többet bírjon.
-
Somatom
veterán
Itt egy videó a cikkben említett grafén powerbankról. 1.13 -nál mutatja, hogy egy év gari van rá. Elmagyaráznád? Mert nekem ez sehogy sem áll össze.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
De, mi az előrelépés? Gyorstöltés a mostani akkukkal is van. Azonos kapacitás mellett a méret sem csökkent észrevehetően. Hosszabb élettartam? Akkor miért csak egy év garit adnak egy grafén powerbankra? Ha egy év után előfordulhat, hogy lehal, akkor ebben sem történt előrelépés.
-
Somatom
veterán
válasz
N.YCityBoy #31 üzenetére
Olyat bármelyik kínai webshop -ban találsz. Keresd a legolcsóbbat, az olyan lesz! Egyszer feltöltöd, aztán soha többé.
-
Somatom
veterán
Néztem a cikkben mutatott powerbankot a piacon. Egy év gari van rá. Annyit bármelyik "hagyományos" powerbank kibír.
-
Somatom
veterán
Nézem ezt a 10 -ezres powerbankot. Az USB port méretéből próbálok kalkulálni. Sztem ez összességében nem kisebb, mint az én mostani, Li-Ion 10 -ezresem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest