- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Igazad lehet. Viszont én Windows alól nem játszani akarnék, hanem egy alap desktop PC-t akarnék onnan működtetni, dokkolóval, tulajdonképpen kiváltva egy irodai PC-t. Ott pedig nem szempont, mennyire gyors a háttértár - legalábbis szerintem SD kártyáról is "elmegy". De nyilván kikísérletezném. Ha meg lehetne oldani, hogy a belső SSD-ről leválasztok néhány tucat GB partíciót, akkor nekem úgy is jó lenne.
-
Tévedtem. Le vagyok maradva, a Plasma már önmagában jó... szóval ha megérkezik tavasszal a dock is, akkor lehet munkaállomást indítani, monitorral, perifériákkal, microSD kártyával, stb.
Most duplán szívás, hogy a Valve elkaszálta a Steam Controller-t, így nem lehet dokkolva, a TV-re kötve, kanapéról játszani... mármint ha használni szeretnéd a touchpad-ot. Bár el tudom képzelni, hogy jövőre érkezik egy frissített modell.
Persze DS4-el, vagy SX kontrollerrel mehet a buli. -
Crus
őstag
Az EMI shield leszedése a gyári SSD-ről másodpercek kérdése, csak lecsúszik és ennyi. Azt viszont nem tudom, hogy a 64 GB-os eMMC esetében van-e EMI shield gyárilag az m.2 slotnál kvázi előkészítés gyanánt. Ha nincs, az sem katasztrófa, lehet ilyet fillérekért szerezni.
-
Crus
őstag
Érhető, ha azonnali gar vesztés az SSD csere és ez egy olyan gép, ami előtte még soha nem létezett, benne van a rizikó, hogy garoztatni kell egyes példányokat gar időn belül...
A másik amiért nem a 64 GB-os eMMC verziót választották sokan, a tény, hogy ment a ködösítés ezerrel, hogy ott lesz-e benne az m.2 2230-as slot vagy sem. Ott van benne, de ez nem olyan rég lett teljesen egyértelmű.
-
Crus
őstag
Akkor már csak a 64 vs 256 közti 50e különbséget kéne valahogy megértem :-(
Egyébként - kis túlzással élve - napi szinten javítok mindenféle eszközben kijelzőket és a "prémium" AG, főleg ilyen kis méretben a legrosszabb esetben is nagyon nagyon max 25€ difi.
Csak én vagyok vak, vagy tényleg konkrétan nem kapható már ker. forgalomban ilyen SSD 512 GB-os méretben? Leszámítva az általad is említett bontásokat.
-
Dester31
tag
De pont ezt írtam: szerintem idő kérdése, hogy megcsinálják, hogy ha benn van az SD kártya újraindításkor, akkor róla a Windows induljon el, amúgy meg by default SteamOS a belső háttértárról. Nagyon meglepődnék, ha hamarosan nem jutnánk el idáig. Még akár úgy is, hogy akár a Microsoft is belenyúl a telepítőbe, vagy valaki más kívülről hekkeli meg, bár ezekre kisebb esélyt látok.
Szerintem lesz valamilyen megoldás erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest