- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Persze ez világos, de elnézve a netet nem nagyon fullad bele a nép a 2230-as SSD-kbe, pedig még a Steam Deck-ek nem is árasztották el a vásárlókat, csak az első kör ment ki.
Az enyém jövő héten érkezik. Folyamatos hullámvasút, hogy megtartom-e. Lehet majd a 2.0-át tartom meg inkább... még meglátom. A Switch kapcsán is szenvedek a handheld módtól... amatőr sportoló létemre 30 perc után mindenhogy kényelmetlen. Ez meg még nagyobb. Sokkal nagyobb. Dokkoló kéne nagyon, de az még nincs :-(
-
Crus
őstag
Az EMI shield leszedése a gyári SSD-ről másodpercek kérdése, csak lecsúszik és ennyi. Azt viszont nem tudom, hogy a 64 GB-os eMMC esetében van-e EMI shield gyárilag az m.2 slotnál kvázi előkészítés gyanánt. Ha nincs, az sem katasztrófa, lehet ilyet fillérekért szerezni.
-
Crus
őstag
Érhető, ha azonnali gar vesztés az SSD csere és ez egy olyan gép, ami előtte még soha nem létezett, benne van a rizikó, hogy garoztatni kell egyes példányokat gar időn belül...
A másik amiért nem a 64 GB-os eMMC verziót választották sokan, a tény, hogy ment a ködösítés ezerrel, hogy ott lesz-e benne az m.2 2230-as slot vagy sem. Ott van benne, de ez nem olyan rég lett teljesen egyértelmű.
-
Crus
őstag
Akkor már csak a 64 vs 256 közti 50e különbséget kéne valahogy megértem :-(
Egyébként - kis túlzással élve - napi szinten javítok mindenféle eszközben kijelzőket és a "prémium" AG, főleg ilyen kis méretben a legrosszabb esetben is nagyon nagyon max 25€ difi.
Csak én vagyok vak, vagy tényleg konkrétan nem kapható már ker. forgalomban ilyen SSD 512 GB-os méretben? Leszámítva az általad is említett bontásokat.
-
Crus
őstag
Arról is ejtsünk pár szót, hogy a Valve mennyiért adja az SSD-ket a Steam Deckbe:
- A 64 GB-os Steam Deck és az 512 GB-os között cirka 100.000 Ft van.
- A 256 GB-os Steam Deck és az 512 GB-os között pedig cirka 50.000 Ft különbség van.50.000 Ft egy nyomorult m.2 2230-as 512 GB-os SSD-ért? Ezt magyarázza el nekem valaki, pl. te. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest