- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Teljesen helytálló a kérdés, sőt engem is érdekelne honnan a bánatos Chuck Norris féle farzsebből kapták elő a DX12-őt, amikor gyakorlatilag kb 2 hete van bármi info az új api-ról.
Az én elképzelésem: átverés az egész, és valójában egy moddolt DX11-et futtatnak meglévő hardvereken. A DX12 csupán egy marketingszöveg, amit rá akarnak erőltetni az iparágra és lenyomni a felhasználók torkán, akik vélhetően ezért majd vesznek vagy új vindózt, vagy vga karikat egyszer majd 2 év múlva amikorra beigérték az api-t. Bizony ám ez egy irdatlan nagy hosszúcicinek tűnik akárhogyan is nézzük, és ne jöjjön nekem senki azzal hogy már régebben elkezdte az MS a fejlesztéseket mert nem hiszem el. Akkor ugyanis lett volna róla szivárogtatás, de nem volt! A DX11-et foltozgatják mert a mantle különben lenyomná őket, az NV meg persze örül mint majom a farkának mert így neki ismét nem kell semmiit csinálnia, csak osztogatja a pénzt a vevőket meg lehúzza ismét...Hát nem csodálatos?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest