Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
válasz
DeathAdder #17 üzenetére
Hát az érdekes. Én megpróbálnám még egyszer újra rakni. Ennyire csak nem lehet sz.r!
-
BDave
őstag
- Zseblámpa egy idő után kikapcsol magától és nem lehet visszakapcsolni és a kamerát se lehet használni. Restart.
- Néha a Messengert nem lehet visszahozni a háttérből, bezár magától. Lehet, hogy még kompatibilitási problémák vannak az új ART miatt, gondolom majd frissítik és jó lesz.
- Néha nem az az app nyílik meg amire rábökökDe ettől függetlenül használható a rendszer napi szinten és ilyen hibák a 4.4.4ben is voltak. Semelyik új rendszer nem tökéletes, még csiszolódnia kell. De ahhoz képest hogy mennyire friss, tök jó és használható! Sőt, sokkal jobb mint az előző, üzemidő tekintetében pláne. Csak ajánlani tudom.
(#7) DeathAdder: full gyári a rendszer rajta? Nem cseréltél kernelt vagy bármi mást? Tisztán, hibamentesen ment fel az image? Nekem az a gyanúm, hogy nem, mert az én telefonomon nincsenek ilyen hibák és nincs különbség valszeg a két Nexus 5 és az image között
Csak azért kérdem, mert megtévesztő lehet sokaknak, hogy "jaj akkor ez a rendszer nem is olyan jó". Csak azt sokan kifelejtik a hibák leírásából, hogy pl. 5.0-át nem támogató kernelt vagy rootot pakolt fel.
-
BDave
őstag
Ez örvendetes, ugyanis tényleg van jó pár kisebb bug amit javíthatnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest