- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Komolyan mondom, nem értem.
Itt egy Wines hír (de lehetne példa bármelyik Wines hír topicja). Kb. az első 20-30 hsz szól még valamennyire a témáról, de mindig (ismétlem, mindig) beesik valami MS ellenes Linuximádó, aki megpróbálja meggyőzni a népeket arról, hogy szar amit használnak.
Felvetődik a kérdés. Kit akar meggyőzni? A Windowsosokat nem fogja, a Linuxosokat meg nem kell. Akkor kit?
És erre elmegy több mint 200 hsz (hogy esetünknél maradjak), aminek kb. a 10%-a ON.És minden egyes Windows-os (hír)topicban ez megy. Mindegyikben.
Most vagy nagyon szar a Linux és így kell júzereket fogni, vagy nem tudom.Mutassatok már pár Linuxos topicot, amiben ez megy. Pedig hát biztos nem tökéletes a Linux sem (tökéletes program nem létezik), mégsem esnek be a Win "fan"-ok osztani az észt (felvetődik persze, hogy azért, mert nem érdekli őket, de akkor a Win miért érdekli ennyire azt aki szerint szar?).
Akkor a Linuxosok miért csinálják?Komolyan mondom, nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Keresünk dokkolókat
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged