- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Win3.11-en kezdtem el a winpályafutásom
Szerintem a legjobb oktatómód abban volt
Nagyon bugyuta, ám mindenki számára könnyen kezelhetően bemutatta a Windows kezelését. És ZX Spectrum és Commodore 64 volt előtte. Amiga kimaradt.
A vistás hasonlatot és azt, hogy "a win7-et is ilyen célra szánják" úgy értettem, hogy nézzük mi is volt a 98 után. Volt egy Millenium, volt egy win2000. De a 98-at igazán az XP váltotta fel. Hiába volt két köztes OS. Millenium no comment, Win2000 meg nem az átlagfelhasználóknak készült.Lehet félreérthetőek voltak az eddigi postjaim. Csak ha annyi időt és energiát fektetnek a win7-be, mint az xp-be, akkor fog olyan sikert aratni. Vista volt, akinek bejött, volt akinek nem. Az meg, hogy félkész, oké. Kész termék nincs egy szoftvernél, meg, hogy bonyolúlt, de nem buta emberek ülnek ott és írják az OS-t.
Sorry, ha zavaros még mindig kép. Akkor lehet törölni a postjaim, csak én így érzem ezt a toljuk most 3-4 évente egy új OS-t a felhasználók elé.
-
Louro
őstag
Szerintem pont, hogy jó dolog ez a felhasználók segítségének figyelembevétele. Így tényleg lehet javítani a felmerülő hibákat.
Verzióknál a server edition-öket nem követem figyelemmel. Én felhasználó vagyok, a szememben az XP után a Vista jött és azután a Windows 7.
Jöhet a win9 2015 táján, de nézd meg, hogy a Vista milyen "sikert" aratott. Megvették sokan, de bánták is. XP-t nem váltotta le. Ha a win7-et is ilyen célra szánják, akkor gáz. Tudom pénz kiadni egy félkész vagy nem átnézett rendszert, mert páran akkoris megveszik, de inkább legyen egy jó kis rendszerem, mint egy olyan, amit nem nagyon dícsértek. Hűha, 2. mondat után sorry, csak dolgozok is, meg tényleg nem tudtam jobban megfogalmazni ezt a részt.
A 2012-vel meg vicceltem
Elég jó marketingévszám lesz belőle, mint anno volt a 2000-ből. Emlékezzünk csak vissza mik is voltak akkor
-
fgordon
senior tag
"én meg a jobban tudom korszakomon vagyok túl és azért használok bétát, mert szeretnék segíteni a fejlesztésben."
Látod, én pedig szeretek megbízható op rendszert használni, stabilat.
Programokban is CSAK AKKOR rakom fel a beta-t, ha olyat javítanak, ami nekem fontos, minden más esetben csak a stabil változatot használom. -
Csakénvagyok
őstag
Na, még mielőtt nekemesnétek, nem ismerem a Linuxot. Sehogysem. Az XPt úgyahogy. Vista, Vienna fehér folt nálam.
Azt mondtam hogy néha free sofwarek is elegendőek, s hogy komoly pénzeket ölnek bele.Anno én is csináltam ilyet kicsiben, Román nyelvü biztonságtachnikai sofware nemlévén még, írtam eggyet, sokat nem tudott, viszont kérésre változtattam. Ingyé'. Mert másütt volt a haszon.
-
-
fgordon
senior tag
"aki SP2-re vár, az mindig elavult szoftvert fog használni."
Ha-ha...
Én SP2 körül kezdtem el XP-t használni, addig Windows 2000-et, és nem bántam meg.
Elavult szoftvert lefordítom neked: stabil szoftver.Tudom, számodra ismeretlen lehet, mert te mikor már majdnem használható lenne valami, akkor az új, béta, fagyós változatot használod, viszont király trendi vagy... Ha mégsem ilyen lennél, akkor tévedtem...
Én ezen a korszakomon túl voltam kb 20-22 évesen, amikor a stabilitás lett a fontos...
-
-
sempai_
csendes tag
Emléxem a w95 sikerére... Mint említettem a Microsoft bemutatótermet vezettem a Számalkban... pont abban az időben...Az is tele volt hibával...
"ú jaj, aú. ez fájt azért. ha csak ennyin múlna egy ország boldogulása... "szerinted évente 25 milliárd nem pénz????
"vagy te csak az első hónapban dolgoztál pénzért a munkahelyeden, azóta pusziért?"
Tudod én minden hónapban teszek (dolgozom) cégért. Nem csak egyszer... Rólad meg évente lehúzzák a bőrt is, mondván hogy a wörddel könnyebben dolgozol.
-
Dare2Live
félisten
-
tcp
tag
NT? hülyéskedsz?
http://itcafe.hu/hir/isten_aldjon_windows_for_workgroups_3_11.html
a workgroup is most "tegnap" szűnt csak meg ebben a szegmensben, és attól, hogy nincs már támogatva még tonnányi eszközön fut.
Mondjuk pont ezt az ipari szegmenst azért kár nézni, szerintem ők még dos 1.0-át is használnának ha rajtuk múlna ;) nagyon speciális szegmens, különös ügyfélkörrel. -
tcp
tag
hehe, ilyen tényleg volt?
Az MS-nél erre kifejezetten háklisak. Nem sokkal a Vista megjelenése után volt szerencsém résztvenni egy szemináriumon itt Magyarországon, ahol több külföldi MS alkalmazott is tartott előadást (amerikából és europából vegyesen). Az összes notebookjukon az új vista futott annak ellenére, hogy maga a szoftver gyakorlatilag még épphogy csak megjelent a boltok polcain
-
törölt tag
Vista nem korábban kezdődött? Legalábbis mintha már korábban is lettek volna pletykák a Longhornról...
max-pain: sok helyen sokáig fog futni xp is, mert ipari eszközökön nem fognak OS-t cserélni, amíg meg nem dögli a komplet gép vezérlése, akkor meg lehet kivágják az egészet a francba és vesznek újat. Még mostanság is láttam tesztberendezést asszem 95-tel zakatolni, de lehet csak 3.xx volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest