- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Meteorhead #7 üzenetére
Mivel az anyag, ahonnan van nem igazán technikai jellegű, így szerintem üzleti céllal lett megmutatva az OEM notigyártóknak. Egy ideje ők is vakarják a fejüket, hogy hogyan lehetne a PC-piacot újra felvirágoztatni, és most egyre többen a radikális irányok felé néznek, ha az évek óta tartó "nézd +5% speed ... cseréjjé lécci" nem jön be. Valszeg arra kíváncsiak, hogy milyen lehetőségeik lesznek a mainstream fejlesztőknek a GPGPU kihasználására.
Az 1.2 azért elég jól áll. Legkésőbb nyáron meglesz. Így pedig simán kell gondolkodni a 2.0-n.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Meteorhead #4 üzenetére
Két OEM notebookgyártó (az egyiktől van az infó) masszív felvilágosítást kapott arról, hogy mi lesz a jövő. Abban volt benne, hogy már készül a SYCL 2, persze top secret, meg anyám kínja, de ez engem nem érdekel. Sok anyagot innen szerzek, és néha jönnek ilyenek is. A kép pedig egy korábbi Codeplay bemutatóból származik. Majd megpróbálom megszerezni a kódot, hogy láthassátok. Az eredeti pdf sajnos gyenge minőségű, persze 1 MB sincs, mit várhattam volna …
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest