- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaireau
csendes tag
Ez a fotó sokmindent megmagyaráz
-
end09
tag
Bíroma az ilyesmiket
Egyszer tuti lesz hasonlóm... Csak ez az ár, eléggé elvan szálva..
-
.mf
veterán
(valamint másoknak is, akik ezt firtatták):
remélem feltűnt a GM45 ill. SO-DIMM. Tehát valószínű, hogy mobil procikat fogad. Ha mégsem, akkor kiemelném az "alacsony fogyasztású" szót, tehát az 50W-os C2Q Qxxx0s verzió.
Továbbá: ez egy ipari pc, nem médiacenter, hogy halk legyen.
-
Móci
addikt
Jó kis cucc, de iszonyat drága... egy jobb árral valóban nagyon vonzó lenne.
Azért szívesen megnéznék egy ilyet élőben, még egy régebbi Core2-vel is. -
bambano
titán
végre egy gép, amin van négy soros port... nekem kéne...
-
^Clown
addikt
A hűtésére kíváncsi leszek, mennyire lesz hatékony. Az ára szerintem nem annyira vészes a tudásához képest.
-
Male
nagyúr
válasz
juliabrilke #12 üzenetére
Jah, 15000 rpm-el
-
marcias
őstag
Ez egy igen jó dolognak tűnik. Kár, hogy nem AMD platformos, egy HD3200-zal, bele egy alacsony fogyasztású X2, és akkor megcsinálnám, hogy a fiókba lenne beépítve. Lenne benne egy SSD, azon elférnek a programok és a rendszer. Ez a sok COM port amúgy minek rá? Vmi ipari felhasználásra?
-
CsíkosMókus
aktív tag
..milyen jó is lenne ebből 15-20db, core2quad procival, 8 gigás ssd-kkel, boinc számolásra..
-
-XadAnuX+
őstag
Nagyon használhatónak tartam, de az ára is kellemes.
Azért fura , hogy lenne látni, egy ilyen szerkezetet, benne Extreme procival. -
Male
nagyúr
válasz
juliabrilke #5 üzenetére
Ha azt írják, hogy bele lehet tenni, akkor biztos... Amennyire látszik, nagyon sűrű az a bordázat, komoly venti lehet hozzá... így a hangja se lehet semmi
-
forgonati
őstag
Erre én is kiváncsi lennék hogy hogy hűtenek le ebbe egy C2Q-t. Gondolom van benne egy 5 cm-es venti, ami hatvanezer fordulaton pörög, és visít mint az állat. Majd 1 év után széjjel kopik, csapágyas lesz, és ilyen "brőőőőőőőő" hangja lesz, mint a régebbi vidkártyákon a pici ventiknek
-
-
Na igen, a hűtés nagy kérdés, hogy aktív vagy passzív, illetve ha aktív akkor süvít mint a disznó (ami meglehet ha ipari környezetbe szánják) vagy tolerálhatóan halk.
-
Kobaljov
senior tag
"fogyasztói ára körülbelül 350 dollár"
"Mennnnyyyyiiiiii ???"
-
juliabrilke
veterán
Én azért nem mernék egy quad procit beletenni. Vajon a benne lévő hűtő lehűti rendesen?
-
vgergo
aktív tag
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a hűtést hogy oldották meg, mert szerintem egy core2quad-nak elég pici az a szellőzőnyílás?
-
horowitz
csendes tag
kicsit húzós az ára...legalábbis nekem..nyári árfolyamon még talán de így
majd ha esik az ára akkor talán de szellőzés stb.. pedig szép lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest