- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Hogy érted,hogy komolytalan?
Úgy hogy hatalmas gépigény árán gyakorlatilag rettenetesen gagyi, és kevés funkció érhető el rajta. Engem kifejezetten irritál a cucc. Arra jó hogy megnézz vele egy asztali változattal készített táblázatot pl, de arra már nem hogy rendes szerkesztési műveleteket végezz rajta. Szerintem szar. De nyilván az ms nem is akar annyira komolyat csinálni amit az asztali rendszerekre ad, mert akkor azt nem vennéd.
De amúgy az ellenfél gdocs is egy rakás szar, nem csak ez. Hogy melyik a szarabb azt nem tudom... érdekes lenne most összehasonlítani őket. Tavaly még azt mondtam volna hogy az ms megoldása a rosszabb, most nem tudom... -
petipetya
nagyúr
Megnéztem, valóban mindig visszaáll az alapértelmezett magyar nyelvre - gondolom azért, mert a rendszer nyelvéhez igazítják. Feltéve persze, ha nálad is magyar nyelvre van állítva az oprendszer.
Nagy hirtelen nem is találtam felületet, ahol visszajelzést lehetne küldeni nekik.
-
petipetya
nagyúr
Jó kérdés, mert nekem windows nem lévén a gépen elég komolynak tűnik. Igaz, hogy pdf-be konvertálni a Google dokumentumokból is tudok a nyomtatás menüpontban (mentés pdf-ként), illetve a telón is a 4.4 óta.
Viszont a minapi frissítés után megtaláltam a sablonokat a Word Online felületén, és az egyiket már fel is használtam azóta. Nekem bejön annak ellenére, hogy gépen linuxot, telón pedig androidot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest