- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csodálkoztam,hanem csalódott voltam.A kettő nem ugyanaz.
Honnan a francból kellett volna nekem például tudnom,hogy a 4s-t ne frissítsem,amikor meg teljesen természetesnek vettem,hogy az i5-öm szépen muzsikál vele,gondoltam akkor a kistesójára is fel rakom,ha már letöltötte...?? Azonnal telepítettem,de miért ne tettem volna?Semmi hír nem volt,hogy... "hé,te ökör,ne csináld,mert ez már nem bírja el.." De legalább tovább hagyták volna a lehetőséget a visszalépésre.Ez viszont már az én hibám,hogy nem eszméltem fel előbb.De tanultam belőle. -
Tikakukac
titán
Én meg azt nem értem miért csodálkozik valaki azon, ha csodálkoznak emberek, hogy az újabb szoftver megfojtja a vasat. Hiszem azt már cseszik a miszter almamáter kiírni, hogy ööö srácok, megkapja még ez is a szoftvert, de ha nem akarsz képergény üzemmódot ne tegyétek fel. Ilyet nem kommunikál senki, csak azt, hogy legyen happy mindenki, lesz még támogatás. Az általában bites user felteszi aztán anyázik. Jogosan.
alkatraz3000: Sőt. Az Intel visszafele fejlesztett. Azonos órajelek voltak, azonos procik meg minden? Erősen kétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged