- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Jah, egy albérlet New Yorkban meg havi 800 dollárnál kezdődik. Minden relatív. Gondolod a mekis takarító (vagy a lakosság 98%-a) majd 50ezerért fog kajálni, csak mert óránként 8-15 dolcsit keres... Kb én is annyit keresek itt Magyarországon, nah jó, mondjuk nem 8-at, hanem 7,5 dollárnak megfelelő forintot. Csak ott az élelmiszer, meg a szolgáltatások árai nem épp összehasonlíthatóak Magyarországgal (pl 1 kiló kenyér 800 forint). Ne gondoljuk már azt, hogy ott 100 dollárosokkal törölgetik szarás után a seggüket.
(#73) NGA: Én meg azt kérdeztem, hogy mi a francért kell az usát idekeverni, és azt sugallni, hogy 200 dollár ott semmit sem ér, amikor bárhol a világon lehet drágán enni, attól még a többség nem fog. Amúgy hülyeségen veszekszünk, szóval viszlát.
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
Döglött Róka
veterán
En sem mondtam, ugy nez ki a szovegertes nem megy
Nem szoktam pulzust merni, ha futok vagy DH-zom akkor max arra kell az ora hogy tudjam mennyi az ido.
En a 20 evvel ezelotti hagyomanyokat folytatom:
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
Nezd ezt a homart hogy hordja az orajat. Jo nagy marhasag e szerint skatulyazni. En ha sportolok befele hordom, ha csocsozok beforditom, mindenkor maskor kifele. Akkor most oregasszony vagyok?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
vicze
félisten
Aha, a Gear Fit van 35-50e között.
Úgy hogy még ergonómiailag is problémás, lehet inkább lemondanék az értesítésekről... Nem is értem, hogy gondolták ez komolyan. Még az API-t se voltak képesek megcsinálni/megnyitni. (Sajnos tudom, hogy miért... Egyre elcseszettebb a platform.)
@br.rak: Gear Fit kb. ugyan ez 210mAh, és 2nap. Nincsenek illúzióim.
[ Szerkesztve ]
-
BeryBp
csendes tag
A mellékelt alkatrészekre bontott kép alapján én a csatnál feltételezem a pulzusmérőt.
A videót nézve viszont nem láttam olyan jelenetet (vagy csak átsiklottam felette), ami egyértelműsítené, hogy pulzusméréshez hogyan kell hordani.Egyébként a cucc szolgáltatásait tekintve tetszik. Jobbnak tűnik, mint a most piacon levő, akár drágább konkurenseinél is. Talán alváshoz kicsit vaskos, de ez megszokás kérdése.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Apple Smart Folio iPad Pro (11"& 12.9") - Csomagolásbontott (új), eredeti
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest