- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
nyisziati #54 üzenetére
Van egy géped, amin szívtál valamivel. Nekem meg van egy szkennerem, amit MS oldalon utoljára XP-n lehetett használni, már W7-en sem ment. Linux alatt meg driver telepítése nélkül megy. Most én is írhatnám, hogy mekkora trágya a Windows. Remélem érted a hasonlatot...
6 gépen dolgoztunk a cégnél 8 órában, Mint és Ubuntuk voltak. Felraktuk őket, aztán mentek.
Idehaza most azzal szívok, hogy az AMD driverének egyes beállításai Win10 alatt olyat okoznak, hogy egy kép betöltésekor (a win10 saját képnézegetőjével) 1-2 másodpercre megáll az egér is, aztán megy tovább. Mindegyik rendszernek megvannak a maga szépségei...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
nyisziati #49 üzenetére
Az emberek kb. 10%-a eldönti, hogy mit szeretne. A maradék meg használja azt, amit kap. Ha gyári bloat progikkal teli Win10-es lapotopot lassú hdd-vel és kevés rammal kap 100e forintért, akkor azt fogja használni. Ha az iskolában csak letolják a Wordöt meg az Excelt mert sietni kell a tananyaggal, akkor meg azt. Ha a pubg csak Windows alatt megy, akkor meg megint azt...
Te lecserélted a telódon a romot CM romra. Mit gondolsz, hány ember tudja mi az a CM rom és hogy többnyire lehet romot cserélni a telefonokon? Pont ugyanaz a helyzet...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
nyisziati #32 üzenetére
Most 1 teljes évig csak Linuxon dolgoztam, mint C++ / QT / beágyazott hw fejlesztő és látom, hogy mennyivel több lehetőséget ad egy Linux by default mindenre a munkában. A kommentjeim egyrészt ilyen tapasztalatok alapján születnek, másrészt meg használok Windowst is bőséggel, így azt az oldalt is átlátom.
Amúgy annyira Linux fan / fanboy vagyok, hogy le merem írni ezt: MS oldalon a Windows 7-et szerettem használni mert egyszerűen jó rendszer volt és sajnálom, hogy nem azt a vonalat vitték tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest