Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
"de basszus csak egy elektronikus zene hangszerre átírt változata."
A zenei alap és stílus rengeteget jelent, nem igazán kezelhető úgy, hogy "csak" annyi a különbség, hogy átdolgozzák.Miután ez egy egész jól sikerült akusztikus verzió (csakúgy, mint az MR2 Akusztik programjának keretében hallható egyéb dalok zöme), teljesen érthető, hogy sokaknak tetszik -- ahogy az is, hogy ha összevetjük az eredetinek és ennek a verziónak a közönségét, lesz ugyan átfedés, de messze nem teljes.
-
bubi92
őstag
úgy elvannak szállva az emberek ettől a kesh(A) covertől. de basszus csak egy elektronikus zene hangszerre átírt változata. hány ilyen van, és még sincs így felkapva. szerintem a fluoros verzió is tetszik az embereknek( vagy manók csinálták azt a több mint 4 milliós nézettséget ) és ezen felül tetszik nekik az átirat is.
-
czundermák
aktív tag
Ez zene?
ja nem... énis így gondoltam.
-
albert8
veterán
Azok a nickek
mizu,mizu,mizu egy rakás x.......................a..........................r....................... -
7
addikt
És te mit éreztél, amikor fakkje nicken regeltél?
-
veector
senior tag
Grat.
A zenéhez: Szerintem mind2 változat nagy rakás ... Valószínűleg a szöveg miatt. A fluros változatot alapból nem ösmertem, ezt a covert hallottam a rádióban de ez a lirics megölte a maradék 2 agysejtemet is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest