- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #123 üzenetére
Na kipróbáltam a 10.10-es Ubuntut: érdekes módon gyönyörű szépen felment a notimra és a pendrive-ot is rögtön felismerte... Szóval a 10.04-es valami szar minőségű CD-n lehet, ezért voltak vele gondjaim. Én rontottam el, elnézést, nem fikázni akartam
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
julius666 #146 üzenetére
abból amit eddig leírtál az mpc-hd-ról, nem nagyon látom, miért lenne jobb mplayernél, vlc-nél (dxva stb. gyorsításokat ezek is tudják). Neked ez tetszik, oké, de azért még a másik ne a nemtetszésed miatt legyen szar.
Zenelejátszóban a foobaar tényleg nagyon jó, de pl. én megvagyok elégedve az Amarokkal is. Flash-el nincs bajom (milyen böngi alatt volt rossz Nálad)? Mert pl. nekem a 9-es Chromiummal full screen youtube fagyott, viszont a 'stabil' 7-es Chrome-al, Firefox-szal hibátlan és gyors is. pedig nincs bika gépem. -
Sweet Lou 6
addikt
Most kipróbáltam (apám gépén Ubuntu van), igazad van, felismeri, de csak kb. 1-2 perc után, míg apám pendrive-ját rögtön... nem tudom, lehet a pendrive a hibás tényleg (mondjuk nálam működik azonnal).
Viszont az, hogy nem egy gépen csak Alternate installal tudtam telepíteni (2-3 évesekre), pont az elterjedtsége miatt nonszensz. Ott a legtöbbször input/output hibát írt ki, de más OS-ek meg simán felmentek azokra a hardverekre, szóval ez is rejtélyes, talán a HAL kigyomlálása miatt van -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
julius666 #121 üzenetére
Csak halkan megjegyzem, Ubuntutuval kár reprezentálni a Linux hardvertámogatottságát, mert az egyik legördöngösebb disztró ezen a téren. Pl. az én 3 éves pendrive-omat nem ismerte fel, és a 2 éves laptopomra sem települ fel az LTS (!), hibaüzenettel elszáll. openSUSE gyönyörű szépen felismert elsőre mindent és fut rajta, a Windows szintén...
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
spirit007 #100 üzenetére
Azért itt megint az általánosítással van gond: nagyon felhasználófüggő, hogy ki milyen nehezen vagy milyen kompromisszumokkal tud Linuxra váltani... Akinek Photoshop CS5 meg AutoCAD stb. kell annak mindig egyszerűbb lesz az újabb Windows. Aki meg csak netezik vagy filmet néz, annak az esetek többségében ugyanolyan egyszerű/egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged