- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
janor
csendes tag
Kedves Bog!
Kedves Szervezőgárda!Köszönjük szépen ezt a színvonalas, remekül lebonyolított rendezvényt.
Látogatóként nekünk is az volt a véleményünk, hogy szervezői oldalról ez most nagyon össze lett rakva, beletettétek az időt és az energiát, ezért pedig köszönet és elismerés jár. Összességében élveztük a rendezvényt, jól éreztük magunkat abban a pár órában, amit ott töltöttünk. 1300 Ft-ért bőven megérte, messze tartalmasabb volt, mint az aktuális Marvel film.
Negatívumként az alábbiakat tudnám megemlíteni:
* A büfé kínálatot kicsit karcsúnak éreztük, meleg ételnek a hot dogon kívül elfért volna egy Digo Pizza/ vmilyen kézműves burgeres vagy egyéb streetfood. Vagy ha a minőségibb étkezés nem megoldható, legalább a fenti kantin kinyithatott volna pár órára. Az időjárásra való tekintettel kézműves fagylaltot vagy jégkrémet is szívesen fogyasztottunk volna, akár a bejárat környékére korlátozva.
* A rendezvény területén nem találtunk szemetest.
* A gyártók meríthettek volna mélyebben, nem hiszem hogy csak a legújabb flagshipre lenének kíváncsiak a kilátogatók. pl: Samsung hozhatott volna 360 kamerát, okosórát, Note-ot, esetleg középkategóriás készüléket is.Pozitívumok:
* Helyszín: A Millenárisnál sokkal jobban megközelíthető, parkolás szempontjából is kényelmesebb.
* A nagy tér jót tett a rendezvénynek, örülök hogy nem kellett közelharcot vívni folyamatosan az ember személyes terébe gázolókkal.
* Előadások: Az AI előadás nagyon színvonalas volt, remek tartalommal igazán élvezhető formában. Külön poén, hogy mellénk ültél le az előadás előtt.Ha lesz a jövőben bármilyen formában Veletech, kérlek a szakmai előadásokat tartsátok meg, bővítsétek. Szívesen hallgattalak volna téged is valamilyen telefonokkal kapcsolatos átfogó témakörben, ahol a tények és tesztek helyett a szubjektív meglátásaidon lett volna a hangsúly.
* A színpadi programokat vezető srác valóban ügyes volt, bár régi PH!TV nézőként hiányzott Pheke.
* A kiállítók széleskörű válogatása jó ötlet volt, egy sima flagship nyomkodás valóban nem akkora vonzóerő. Jók voltak az elektromos közlekedő kütyük, a Nissan, a 3D nyomtató srácok profik voltak, a VR és az AR is megért egy próbát, a gaming sose rossz, az oldschool cuccok nézegetése pedig mindig poén. Jövőre talán megpróbálhatnátok több autógyártóval egyeztetni akár kiállítás, akár tesztvezetés szempontjából. Nyitottatok az autós infotainment rendszerek irányába, szerintem ez sokunk érdeklődését felkeltette. De jöhetnének más elektromos autók is, az is tech.Egyéb tippek:
* A samsungos "kincskeresés" tetszett, esetleg jövőre lehetne bonyolultabbat kitalálni, több állomással és feladattal. Esetleg a végére fix Veletech/Mobilarena aprósággal: kulcstartó, bögre stb.
* Gaming szekciót is lehetne házibajnokságokkal, apró pvp elemekkel feldobni, ha nem is PlayIT minőségben és mennyiségben
* Okostelefonja ugyan mindenkinek van, de használni is tudják? Én kétlem. Esetleg lehetne magának a Mobilarenának/Tech2nek is standja, ahol trükköket, tanácsokat kaphatnának a kevésbé profi userek, hogy jobban ki tudják használni a már meglévő készüléküket, esetleg rájöjjenek az upgrade szükségességére. Szintén ezen a standon lehetne appokat ajánlani különböző problémakörökre, esetleg előre elkészített kiadványban megtenni ezt az adott évre vonatkozólag.
* Üzenődoboz feedback és közösségi igényfelmérés céljából. Esetleg az érdemben hozzászólók között mobilarenas polo/bögre stb nyereményjáték.Összességében köszönjük a programokat, várjuk a Veletech2019-et
-
jacis
nagyúr
Sajnos igazad van és tényleg úgy van ahogy írod, hogy a mobilos cégek annyira keveset fejlesztenek évről évre, hogy nincs igazán érdekes darab köztük (és falhoz vágni sincs kedve az embernek). A Samsung az egyik legnagyobb gyártó, de meg sem néztem az S9-et, mert már tavaly láttam az S8-at. Az összes kiállított teló jó volt meg gyors meg minden, de ezt már két évvel ezelőtt is el lehetett mondani. Egyedül a Xiaomi Mi Mix 2S az ami formabontó volt és emiatt népszerű is.
-
Pötyi
őstag
Érdekes problémát vetsz fel, amin el lehetne filozofálgatni néhány sör mellett. Nekem a rendszerváltás _előtti_ Budapesti Nemzetközi Vásárok ugrottak be. Mert akkor még nem volt internet. Mert akkor még volt vasfüggöny. Akkor még volt COCOM-lista. Amit akkor és ott bemutattak, azt tágra nyílt szemmel nézte a polgár, mert totál újdonság volt. Mert semmi infó nem volt arról, hogy ilyen frappáns cucc egyáltalán létezik. Manapság meg mi van? Hááát, megnézed a neten a paramétereit, megnézed youtube-on a bemutatót, elolvasod a szakmai kiadványokban a részletes leírást. Vajon van igény arra, hogy ezek után fizikailag kézbefogd egy valós rendezvényen?
-
axioma
veterán
Felreertes van, nekem tetszett, csak nem latszott sikeresnek. A kartyas eloadas is jo volt, de az szerintem csak nekem extra mert matek
, azert nem emeltem ki. Kar hogy a vegere pont sorrakerultunk a leaf-en, igy nem tudtam ottmaradni. (A tobbit sajna me'g reszben se neztem, a leaf-hez leultunk de 10 perc kesessel se indult, elmentem korbenezni aztan kimaradt hogy visszamenjek.)
Ami korabbi evekbol tetszett, bar nem tudom hogy anyagilag bevalt-e, amikor kint volt egy nagyobb mobilos bolt es lehetett kozvetlen is vasarolni. Sot, egyes telok csak naluk voltak megnezhetoek, olyan evre is emlekszem. -
szupermacs
veterán
Nem értem. Nagyon jól össze volt rakva, családias hangulat volt és nagyon jók voltak a standok. Segítőkész emberekkel, bárkivel lehetett beszélgetni.
Én és wesder is sokáig voltunk szinte kezdéstől (10:30-tól 19:00-ig, a pakolás is nagyban ment már). Nagyon örülnék ha jövőre is egy legalább ilyen színvonalú lenne a rendezvényt hoznátok össze.Ugye cikk is lesz majd?
-
macilaci78
nagyúr
Az elővételes jegy valójában 1.300 Ft az adminisztrációs díjjal együtt. Amennyiben a helyszíni jegyet nem terhel extra sarc, akkor komoly 200 Ft a különbség. Ez egy dobozos kóla árát futja ki, elővételben, nem a helyszínen.
Szerinted baráti, szerintem ennek szellemében a prémium tagság díja túl magas.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Idén sem marad el, kicsit későbbre tolódott, hogy az összes MWC-s újdonság megérkezhessen. A helyszín a BOK (volt SYMA) csarnok, jegyek már kaphatók.
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest