Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Ja az nem kérdés hogy voda a legdrágább de az mióta egyáltalán bejöttek Magyarországra mindig is azok voltak. Emlékszem várta őket mindenki mint a messiást azután az első 1 év akciói után a legdrágább szolgáltatóvá váltak. Nyugodtan el is tűnhetnének innen amúgy, sok vizet nem zavarnak.
-
banhammer
veterán
Jó, hogy lehet kapni.
-
djculture
félisten
Miért ne lenne 1+1 év hu gar: [link] De vagy 20 boltot tudnák linkelni mindnél ez van.
Attól hogy a szolgáltatók ülnek a seggükön és majd jól lehúzzuk a népet felfogás van, sokan már gondolkoznak és nem írnak alá velük semmit inkább összerakják egy független teló árát.
A szolgáltatók arra mennek ki hogy nincs egybe úgyse ennyi pénzed és majd szépen igy kamatmentes hitelre megveszed tőlük, mellette meg fizeted a horror díjaikat. -
djculture
félisten
T-mobile árlistáját megnéztük a multkor, nem egy telefon olcsóbb 2 év gyártói garival sufni gsm-től perpillanat mint az előfizetéses 2 év rabláncos. Perpillanat csak a telenor dolgozik tűrhető árakkal de az meg annyi előfizetőt elvesztett ősszel hogy nem csoda. Önkényesen két újságba megjelentetve megváltoztattak mindent a lebeszélhetőség is nagyobb részt hálózaton belüli lett csak.
-
csongi
veterán
Érdekes!
Szerintem akkor kapnánk pontos képet, ha figyelembe vennénk a perc díjakat is. Vegyünk alapul havi 100perc beszélgetési időt, és így nézzük meg egyes előfizetői csomag árát ezt szorozzuk 24-el +készülékár.
Kíváncsi lennék így mekkora a különbség. Miért csak készülék árakat nézzük? És amint többen is írták, független készülékek olcsóbbak. Szóval lehet venni olyat is. Egyébként szerintem nem új keletű a dolog, mert már tavaly év közepétől megfigyelhető volt az a tendencia. -
Miksa64
tag
Hát ezért léptem le én is múlt év novemberében 7 év után!
Így legalább lett egy jó telóm és az előfizus csomagom is olcsóbb lett,
mert azokban sem jeleskednek nagyon! -
djculture
félisten
Ugyanez van a t-mobile-nál is egy kutya az összes. Vége a karácsony és újévi akcióknak akinek szétmegy a telója azzal bármit megtudnak etetni kétszeres áron úgy vannak vele. Ezzel szépen kifizettetik az akciók árveszteségét.
-
sdd2
veterán
A Vodafone soha nem volt a top szolgáltató, meg is mutatja most is mért nem érdemes náluk telefont vásárolni... Aki az árakat generálja nekik azt minél előbb ki kéne rúgni.
-
törölt tag
Sajnos kicsiny országunk még mindig a multik kísérleti laborja,a tűréshatárok tesztelésére.De mivel mindent boldogan,autista nyálcsorgatással benyelünk,így nem is nagyon lehet hibáztatni őket
-
Hennet
aktív tag
Na jol elszurtam h nem tavaly vettem vegulis.....
Nem lesz igy ebbol uj telo -
ramrit
tag
A cél: rá kell az átlag magyarra sózni valahogy a hitelt... Mert ha óccóbb lenne a kütyü, akkor is megvennék, de lehet akkor kp-ban. Persze itt nem kell 2x,3x a készüléket a végén kifizetni, de a lényeg hogy a rablánc rajtad legyen, és a hitel pörögjön. Ügyfélmegbecsülés már nagyon régóta nincs szerény kis hazánkban, még nálunk flottásoknál sem :-(
-
Vangelis
félisten
válasz
Barthezz2 #19 üzenetére
Miért a telenyomor mit csinál az ügyfelekkel?
Ott szinte mindent xarul csinálnak. Szar tarifák és ott is vannak szar árak.Szerintem karteleznek ennyi....
elég ami ügyfelük van.
Pedig a telenyomornak pont most kellene lépnie!!! Ha akar még valamit az országban.
De mondjuk a voda is léphetne....
Én is a készülék árak miatt hagytam itt őket 12év után.
Most sem beszélek sokkal olcsóbban de fele áron vettem szuper készülékeket az egész családnak.
Azzal már megspóroltam a 2 éves havidíjat majdnem... ha nem többet!
-
CYPRIAN
tag
Gondolkodjunk pozitívan: a Nokia 100-as még ezen az áron is megéri. <
>
-
FET-MEN
veterán
hovaaa? katasztrófa volt eddigis ami náluk volt. oké , akkor előfizetést nem náluk hosszabbítok áprilisban. vagy max az előfizetés marad te telefont nem náluk veszek
-
Cyberpunk
félisten
Elég pofátlan árak némely esetben.
-
Úgy látom a Vodafone-nak elment ami nem volt..
Nem tudom, ezzel mit akarnak elérni. Ugyan vannak jó ajánlataik(én is náluk vagyok), de hogy ezzel az árazással sem megtartani, sem új előfizetőket szerezni nem tudnak, az biztos, mert annyira jó ajánlatunk viszont messze nincs, hogy a másik két szolgáltatónál és a független készülékáraknál esetenként súlyos tízezrekkel drágább készülékeket ellensúlyozhassa.
Mondják azt, hogy bocs fiúk, nem jött össze, aztán húzzák le a rolót.. Vagy arra megy ki a játék, hogy mindenki elmenjen tőlük, és legyen indok erre? Hát sok sikert..Ezt is csak ebben az országban lehet megcsinálni..
-
aram01
nagyúr
én kb 3 éve vagyok vodás,de még normális árú készülék ajánlatuk nem volt,nincs hűségem pedig előfizetéses vagyok,és azt hiszem egy darabig nem is lesz
-
Remiel
őstag
Én megbettem a Sony Xperia T - t náluk decemberben, mert az volt ami mindenhol drágább volt kb 10k - val, így most az egyszer jól jártam... 33k befizetés és 12x5800 lett a vége, úgy megérte
-
margithid
veterán
Vicc ez a csapat. Én is vodás vagyok, de készüléket nem veszek tőlük, kész szerencse, hogy sok telefon már kártyafüggeltenül jön, pl nexus s annak idején 62K-ért kártyafüggetlenül igencsak megérte T-nél.
Azt nem értem, hogy ki vesz ezek után náluk telefont? Nincs értelme, max ha drága az előfizetésed, de az szerintem sok embert nem érint. Szerintem nekik is jobb lenne, ha a független áraknál kicsit olcsóbban adnák a telefonjaikat kártyásan. Nokia 500 pl 57k? Ilyet ki fog venni? Ott fog megrohadni a nyakukon. Vagy lumia 610 előfizuval drágább mint T-nél kártyásan. Agyam eldobom.
Nekem még ami nem szimpatikus az a zsebnet opciónál a megkötés, hogy skype-ra és viberre nem lehet elhasználni. Ez kicsit szemétség, ilyen a másik két szolgáltatónál nincs. Pedig ez az opció jó lenne, mert a 3g lefedetsége igencsak jó a vodának.
Emlékszem annó 5-6 éve a vodánál voltak a legjobb akciók, néha 50%os árvágásokat csináltak, most meg a másik végzetbe estek... -
törölt tag
T-Mobile-nál karácsony előtt néztem, hogy az Xperia U akkor még 41 ezer volt feltöltőkártyásan, most meg 50 rugó...pedig már majdnem kísértésbe estem akkor
-
szelso
csendes tag
Elég szomorú, hogy a felsorolt készülékek közül elég sokat olcsóbban lehet megvenni az e betűs onlány áruházban, mint a vodánál két év hűséggel. pl note 2 20 rugóval olcsóbb a boltban, mint az egyik voda előfizuval. Iszonyat módon el vannak tájolva. Meg a hűség "jutalma" is nevetséges, vagy 8 éve vagyok vodás, és 2000 Ft kedvezményt kaphatok az árból...
-
Bubumano
csendes tag
Erőltetik ezt az Alcatel 720-ast, két év hűséggel 13e Ft, a Tescoban meg 10 ropi vitamax csomagban.
Én is flottás vagyok, olcsóbban vettem független, magyar garanciás telefon, mint a Vodás alap tarifával...
Bár már van részlet egyes flottákhoz, csak a netet kell megrendelni, az 500GB-os csomag ára 1600, ha két évet aláírsz.
Azért egy kicsit elgondolkodtam..:-) -
norbee2244
senior tag
Kb. Nem hiába lett a rózsaszín a legnagyobb szolgáltató kb. Ha a három közül átnézem az árakat meg az átláthatóságot csomagokat készülék árakat akkor nem reális a másik kettő(bár a telenor még nem árazott,de nincs sok bizodalmam). Nem tudom mennyi lehet rajta a profit,de nem is érdekel viszont akkor könyörgöm ne szakadjunk már meg pl Baracska-Martonvásár közt a vasúton félúton meg ne menjen le gsm 2-es térerőre az egész ha már ennyi pénzt elkérnek érte..
-
madgie
titán
válasz
norbee2244 #8 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, hogy ezeket a flottások tartják el. Én is jó egy hónapja mentem át a Vodához, de csak a MESZK csomag miatt. Készüléket eszem ágában sem volt náluk venni (főleg nem 1 forintos sz@rt két év rablánccal), arra itt a Hardverapró
-
Ati1979
veterán
válasz
norbee2244 #8 üzenetére
Én is náluk vagyok, de készüléket soha nem vettem tőlük és nem is fogok.
Valamiért az az érzésem, hogy nem érdekli őket a készülék értékesítés, csak az előfizetést akarják eladni. Értem én, hogy azon van a haszon, de ahhoz, hogy új ügyfeleket szerezzenek v. ne veszítsenek el, ahhoz kellenének a jó telefon készülék árak.
-
norbee2244
senior tag
Én pont most mentem át hozzájuk nyáron,de csak a flotta kedvezmények miatt tehát készüléket nem vettem. Nem is bántam meg pár egyetlen üdvözlő sms-t sem kaptam(előtte 8 évig rózsaszín voltam). Iphone 4-et akartam venni még anno amikor átmentem ,de amikor kijött az 5 és megláttam,hogy csak 10e forintot vittek le az árából inkább megvettem máshol.
-
Ati1979
veterán
Nem normálisak...
Jól tetted. Én a Vodától nem vennék semmit. Néha felhívnak a nevetséges ajánlataikkal, de meg sem hallgatom.Szerintem fognak veszteni ügyfeleket rendesen. Sokan azért mennek más szolgáltatóhoz, hogy olcsóbban vehessenek telefont hűségidővel. Így mindenki a Vodától fog elmenni.
Oké pár embert be lehet húzni a csőbe az ingyen telefon 2 év rablánccal, de általában ez az emberek többségél nem működik. Sokan megnézik mit vesznek milyen kondíciókkal.
Amúgy ezeket az előfizetéses árakat csak ebben az országban lehet eljátszani.
-
mediumgecso
őstag
Most miért nem lehet azt mondani, hogy "köszönjük, elhagyjuk Magyarországot, viszlát!!"
Nem kell itt kínlódni, felesleges.... -
norbee2244
senior tag
Pedig már kezdtem örülni,hogy a vodáról írnak,de lelankadt a mosolyom. Elég érdekes,hogy apple storeból az összes iphone olcsóbb mint előfizetéssel...
. Kéne picit gondolkodni kedves szolgáltató.
-
Ati1979
veterán
LOL!
Ha nem akarnak telefont eladni akkor jó taktika. Miért nem adják drágábban ezeket mint a gyártói garis független készülékeket?
-
törölt tag
Ezen meg se lepődök... a telefonvásárlást sem mostanában tervezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Vodafone is áremelésekkel indította az újévet, ráadásul nem is kevéssel.
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest