- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Babetta-X #97 üzenetére
Persze természetes aki ért a saját gépéhez egyszerűen mondva az nyilván nézi az induló alkalmazásokat és a háttérben futó alkalmazásokat is (én szoktam), ettől független sem elég a 2 giga (szerintem vagyunk még ezzel így egy páran)
Autós példát én is akartam, ezt mondjuk 8 giga vagy 16 giga memó esetében.Az valóban jelen állás szerint abszolút felesleges, de ha lenne pénzem Ferrari Enzora pedig csak SPAR-ba megyek vagy munkába , esetleg barátnőhöz arra tényleg felesleges, de kit érdekel megveszem.No és persze mindenki látott már negyed milliós "netezős" konfigot mert apuci anyuci azt akarja had tanulja a gyerek, aztán megy rajta az Office..ilyen van, de megteheti miért is ne.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Speeedfire #94 üzenetére
Hmm szerintem ez nem így van ez nem peckázás vagy fényezés.. én úgy gondolom egy rendszernek legyen bőven tartalék fizikai memóriája.
Főleg a sok ablakot sok alkalmazást egyszerre futtató felhasználónak.Én azért figyelgetem Core Temp alatt hogy szépen töltögeti befele amikor netezek, meg programokat használgatok.Játékról meg ugye ne is beszéljünk..De ízlések és elvárások eltérőek, nekem nem elég 2 giga....nagyon nem
-
HartgeH3-2.8
addikt
Visszaolvasva
Ez az emberek biztassuk a felhasználókat a minél kevesebb fizikai memória használatára..
Igen ha neked elmegy 1 Gigával a Win7-ed lelked rajta én nem szeretek egy rendszert 4 giga alatt látni és használni.Persze egy ilyen kis "okosított" gép amin mondjuk HD filmeket játszik az ember arra bőven elég hisz nincs sok dolga rendszer + Film.De ezt a nekem elég 2 giga mert tényleg elég és akkor sírok ha digitalizálok meg virtualizálok dumát hagyjuk már..
Fizikai memóriából sosem elég!
Magyarázd már meg egy "Gamer" usernek hogy használjon 2 Gigát Win7 alatt mert hogy az elég..
Nonszensz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest