- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #96 üzenetére
Az, hogy kényelmesebb a több ram nem feltételezi azt, hogy a 2gb nem elég egy mezei használatra. Sőt, kicsit többre is.
Én a 2gb-al szoktam játszani is. -
Babetta-X
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #96 üzenetére
Azért nem csak a memórián múlik a dolog. A konfigom: A64 3000+ 939-es AMD, asus a8v alaplap, Nvidia 7600GS és 2*512MB Kingmax memória, mindehhez, egy 80 és egy 300GB-s winchester. Ha lenne rajta hdmi kimenet filmet is erről néznék. Engem személy szerint a régi winyó hangja meg a lassan hangosodó ventik jobban idegesítenek, lassúságnak nyoma sincs. Hozzáteszem felesleges appokat nem futtatok a háttérbe, minden ilyesmi le van törölve, még a nokia sem nyílik meg azonnal indítás után. Persze, ha az adott user egyszerre 8 dolgot futtat, akkor már nem elég az 1GB, de az erőtartalékkal én úgy vagyok, mint az 500-as mercivel, szép meg jól megy, élvezem is, de minek ha úgyis csak 60-al megyek, és akkor is 1X litert fogyaszt. Egy hónapban egyszer előnyét veszem a jó gyorsulásnak, de amúgy egy 1000-es suzukival is megelégednék.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #93 üzenetére
Nem biztatni akarunk semmit, de sokan nem az igényeknek megfelelően választanak konfigurációt. Múltkor egy autószerelős munkahelyen csili vili gép volt 64bit, 3giga ram meg minden, a gépen még internet sem volt, filmet, zenét sem látott soha, csak dokumentációkat olvasgatnak rajta nagyritkán. Én szerintem az átlagosnál többet használom a gépemet, nem feltétlen mindig átlag user programokkal, mégis kielégít az 1GB ram, bár nem mondom, hogy szuperszónikus hú de jó, ha tehetném mellé tennék még egy gigát, de mivel nem sokat játszom, vagy csak közepesen régebbi játékokkal, így nincs igényem nagyobbra, és ezzel sokan vannak így szerintem.
-
Speeedfire
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #93 üzenetére
Kicsit el vagy tévedve szerintem.
Akinek kell az úgyis vesz bele több ramot! DE! Annyira felesleges a legtöbb usernek. 2 bőven sok. A mai géphuszárok nagyon el vannak szállva már.
2*Full HD, 8mag, 16gb ram...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged