Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Érdekes dolgokat írtál annyi szent. Szerintem nem baszogattuk egymást, hanem pont amire te felhívtad a figyelmet, megosztottuk egymással a véleményünket. Részemről annyit fűznék még ehhez a RAM dologhoz, hogy ez olyan mint a csajozás, van akinek xy csajjal elégedett van aki meg ycz-vel. Minden ember más, és ezzel együtt a RAM igények is ugyanúgy változhatnak. Nomeg ez csak egy szűk szelete ennek az egészen nagy tortának ezt se felejtsük el.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #96 üzenetére
Azért nem csak a memórián múlik a dolog. A konfigom: A64 3000+ 939-es AMD, asus a8v alaplap, Nvidia 7600GS és 2*512MB Kingmax memória, mindehhez, egy 80 és egy 300GB-s winchester. Ha lenne rajta hdmi kimenet filmet is erről néznék. Engem személy szerint a régi winyó hangja meg a lassan hangosodó ventik jobban idegesítenek, lassúságnak nyoma sincs. Hozzáteszem felesleges appokat nem futtatok a háttérbe, minden ilyesmi le van törölve, még a nokia sem nyílik meg azonnal indítás után. Persze, ha az adott user egyszerre 8 dolgot futtat, akkor már nem elég az 1GB, de az erőtartalékkal én úgy vagyok, mint az 500-as mercivel, szép meg jól megy, élvezem is, de minek ha úgyis csak 60-al megyek, és akkor is 1X litert fogyaszt. Egy hónapban egyszer előnyét veszem a jó gyorsulásnak, de amúgy egy 1000-es suzukival is megelégednék.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #93 üzenetére
Nem biztatni akarunk semmit, de sokan nem az igényeknek megfelelően választanak konfigurációt. Múltkor egy autószerelős munkahelyen csili vili gép volt 64bit, 3giga ram meg minden, a gépen még internet sem volt, filmet, zenét sem látott soha, csak dokumentációkat olvasgatnak rajta nagyritkán. Én szerintem az átlagosnál többet használom a gépemet, nem feltétlen mindig átlag user programokkal, mégis kielégít az 1GB ram, bár nem mondom, hogy szuperszónikus hú de jó, ha tehetném mellé tennék még egy gigát, de mivel nem sokat játszom, vagy csak közepesen régebbi játékokkal, így nincs igényem nagyobbra, és ezzel sokan vannak így szerintem.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Krugszvele #5 üzenetére
Én 1GB rammal vígan futtatom a w7-et, és semmi bajom vele, legfeljebb ha már mondjuk zene-msn-skype-firefox után szeretnék még valamit, na akkor már érezhetően lassul a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest