Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
Speeedfire #112 üzenetére
meg drága is
-
válasz
Speeedfire #110 üzenetére
Én viszont nem fogok erre win7 rakni a világ minden pénzéért sem... Így is van rajta egy XP, ne tudd meg az Ubihoz képest milyen tetű...
Akkuról amúgy is alig használom. -
válasz
Speeedfire #108 üzenetére
Az így is megy másfél-két órát... Viszont a winyó 60Gb össz
-
aram01
nagyúr
válasz
Speeedfire #103 üzenetére
látod elméletileg elégnek kéne lenni mindenre 2gigának,de az a qrva optimalizálás hiánya
-
aram01
nagyúr
válasz
Speeedfire #75 üzenetére
köszi,átsiklottam felette
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Speeedfire #94 üzenetére
Hmm szerintem ez nem így van ez nem peckázás vagy fényezés.. én úgy gondolom egy rendszernek legyen bőven tartalék fizikai memóriája.
Főleg a sok ablakot sok alkalmazást egyszerre futtató felhasználónak.Én azért figyelgetem Core Temp alatt hogy szépen töltögeti befele amikor netezek, meg programokat használgatok.Játékról meg ugye ne is beszéljünk..De ízlések és elvárások eltérőek, nekem nem elég 2 giga....nagyon nem
-
KAMELOT
titán
válasz
Speeedfire #40 üzenetére
Egyiket sem ,de nálam ez így van. Az igaz ,ha kevesebb ramod van akkor másképp használja az OS a ramokat.
Tudom mert használtam XP-t olyan gépen amiben 128MB ram volt ott az XP 40MB ramot zabált le + mozilla 20MB(#84) iMaverick: egyetértek. mivan ha valamelyik szoftver több ramot zabál??? Jól írtad!
pl. elindul a vírusirtó!!! -
válasz
Speeedfire #55 üzenetére
Jha, kipróbálod és meglátod. XD [link] Valami szösszenet van benne, róla. De hogy ha kikapcsoljok és ugyan olyan gyors lesz, azt nem tudom, de nálam működik a dolog. Ja és bocs, nem prefetch, hanem superfetch.
-
válasz
Speeedfire #51 üzenetére
Hát log-olja, hogy mikor mit csinálsz és ha egy programot, adott időben, minden nap elindítod, vagy használod, akkor előre betölti, hogy gyorsabb legyen.
-
válasz
Speeedfire #46 üzenetére
Nero az a 7 óta egy nagy, túlbonyolított mamut...
-
válasz
Speeedfire #46 üzenetére
Miért nem csinálok jól? Alapból magas nálam a használat, mert tudjuk a prefetch dolgozik benne, így a jákékokat amikkel játszom, azokat általában betölti a háttérbe. Ezért magas nekem a memória használat.
Miért felejtsem el? Nekem bejön, a burning rom-ot meg a startmartot feldobom és elég is.
De az imgburn is megvan, ha nagyon muszáj. -
válasz
Speeedfire #40 üzenetére
Ha már vesz valaki új gépet, akkor okosan dönt, ha 64 bitet és 4 giga ramot vesz.
Nem azért, mert ez a trendi, hanem mert jó ha van annyi. Én ha elkezdek netezni, meg live mailt elindítom, skype, msn, steam, + dvd írás, akkor bizony a 2,5 gigába memória használatba belerohanok. És ez kb.5 lapot jelent böngészőben. Van amikor 20-at is nyitok, akkor azért bekajálja a 600-700 megát vagy még többet. Ja és használom a megnyitott programokat. -
Krugszvele
senior tag
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
Nagyon nem viccnek szántam! Nálam a 2GB és a 4GB között nagyon nagy különbség volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest