Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Krugszvele #5 üzenetére
Én 1GB rammal vígan futtatom a w7-et, és semmi bajom vele, legfeljebb ha már mondjuk zene-msn-skype-firefox után szeretnék még valamit, na akkor már érezhetően lassul a dolog
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Krugszvele #69 üzenetére
Igazad van, ha a saját kis burkodban élsz akkor el lehet felejteni az optikai lemezt (a filmeket is torrenten meg smsftp-szerveren adják ki, nem lemezen, szóval még olvasó se kell) de ha esetleg dolgod van egyéb emberekkel, akinek oda kell adni párszáz mega-több giga akármilyen adatot, azt még mindig lemezen tudod megoldani költséghatékonyan.
-
válasz
Krugszvele #69 üzenetére
Hát ja, csak ha dvd-n kapsz bármilyen formátumot, képet (családi képek), avi-t, dvd-t, netán bluray-t, akkor jó ha van egy dvd, író, olvasó, bluray író, olvasó. Szóval ennyit erről. Nem mindent találsz meg neten.
-
DEJVID
őstag
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
Én gond nélkül használtam 2gb-tal. Mondjuk a legmegterhelőbb játék a lol volt ami futott.
-
válasz
Krugszvele #5 üzenetére
??Én sem értem,amiről beszélsz.
1gb-al elmegy a win7 ,2gb-al meg tökéletes,szépen pörög. de 2 gb és 4 gb között nincs semmi érzékelhető különbség,garantálhatom neked.Ezeket a fokokat "lépkedtem végig" és semmi különbség nincs.Szép írás,nekem tetszett. Néhol lemaradt egy egy karakter,de nem ez a lényeg. Köszönöm.
-
KAMELOT
titán
válasz
Krugszvele #5 üzenetére
Egyetértek. mai gépekbe kell a 4GB ram.alapn 1200MB ramot esz meg a WIN 7 +ha még bekapcsolok pár oldalt a neten és még valamiket cisnálok mindjárt 2000MB felett vagyok.
Szerk. jó lett a HTPC házikó!
-
Viktor77
titán
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
Mivel pont most váltottam a kisebbik gépemen (2 giga ram), így elmondhatom, hogy a Win7 Home Premium 32bit és az XPSP3 32bit centire ugyanannyi ramot eszik (a 7 néha még kevesebbet is), és ugyanolyan gyors.
(Nem mellesleg, 7-esen fut a Crysis 1 az integrált videókártyával, mert sok olyan dolgot emulál (inkább mondanám úgy, hogy behazudja a játéknak) az oprendszer, amit az XP nem tud, így ott nem is tudtam működésre bírni).
-
norbi19884
tag
válasz
Krugszvele #5 üzenetére
Szerintem meg 1,5 Giga is elég neki nálam szépen muzsikált a 32-bit annyival és elég sok játéknak is elég persze nem a 2011-es játékok többségének
-
Speeedfire
félisten
válasz
Krugszvele #5 üzenetére
-
hito
nagyúr
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
1GB-al repül nálam HTC Shift-en a win7 Home Premium bekapcsolt aero-val. 3-4 megnyitott alkalmazás mellett is azonnal reagál mindenre. Én nem értem mi ez a 25GB ram kell a win7 alá marhaság
-
Kassadin
addikt
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
32 bites win7-nek egyáltalán nem.
-
_Oscar
tag
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
Gondolom ezt csak viccnek szántad....
-
freestailo
őstag
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
Nem kevés, éppen elég. grammar nazi: az "egyelőre" még mindig nem "egyenlőre".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest