Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krugszvele #69 üzenetére
Hát ja, csak ha dvd-n kapsz bármilyen formátumot, képet (családi képek), avi-t, dvd-t, netán bluray-t, akkor jó ha van egy dvd, író, olvasó, bluray író, olvasó. Szóval ennyit erről. Nem mindent találsz meg neten.
-
válasz
Speeedfire #55 üzenetére
Jha, kipróbálod és meglátod. XD [link] Valami szösszenet van benne, róla. De hogy ha kikapcsoljok és ugyan olyan gyors lesz, azt nem tudom, de nálam működik a dolog. Ja és bocs, nem prefetch, hanem superfetch.
-
válasz
Speeedfire #51 üzenetére
Hát log-olja, hogy mikor mit csinálsz és ha egy programot, adott időben, minden nap elindítod, vagy használod, akkor előre betölti, hogy gyorsabb legyen.
-
válasz
Speeedfire #46 üzenetére
Miért nem csinálok jól? Alapból magas nálam a használat, mert tudjuk a prefetch dolgozik benne, így a jákékokat amikkel játszom, azokat általában betölti a háttérbe. Ezért magas nekem a memória használat.
Miért felejtsem el? Nekem bejön, a burning rom-ot meg a startmartot feldobom és elég is.
De az imgburn is megvan, ha nagyon muszáj. -
válasz
Speeedfire #40 üzenetére
Ha már vesz valaki új gépet, akkor okosan dönt, ha 64 bitet és 4 giga ramot vesz.
Nem azért, mert ez a trendi, hanem mert jó ha van annyi. Én ha elkezdek netezni, meg live mailt elindítom, skype, msn, steam, + dvd írás, akkor bizony a 2,5 gigába memória használatba belerohanok. És ez kb.5 lapot jelent böngészőben. Van amikor 20-at is nyitok, akkor azért bekajálja a 600-700 megát vagy még többet. Ja és használom a megnyitott programokat. -
Mondjuk a játékok miatt kell már a 4, meg a 8 giga ram. Amúgy meg 2 is bőven elég. Most írok dvd-t, 2-őt, és úgy eszik a néró 600 megát + amit lefoglal magán a win, az olyan 1,2 giga. Igaz 4 gigával nyomom. Szóval a 2, egy dvd írással, meg netezéssel + játékok alá is bőven elég.
-
Szia!
A monitor gadget-et, meg az ati félét eltudnád küldeni?
A többit priviben, ha nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest