Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
válasz
<Adamsky> #71 üzenetére
Délután vásároltam ismét a karkötővel különböző helyeken. Revolut + OTP kártya is van a CURVE mögött, váltogatva fizettem kétszer 5000 ft körüli és egyszer egy 400 ft körüli összeget. Azt kell mondjam flottul ment minden, gyorsabban felismerte a Mi Bandet mindhárom terminál mint a telefont. Kb. a bankkártyákkal van egy szinten. Eddig nagyon elégedett vagyok, szuper így telefon és internetkapcsolat nélkül fizetni egy karkötővel.
Remélem így marad a továbbiakban is. -
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #62 üzenetére
Én úgy állítottam be a Miband-et, hogy egy felfelé suhintásra felold. De az alap a duplakoppos ébresztés. Ezután egy suhintás balra, ahol már ott is a Curve kártya képe. Itt a képernyő alsó részén egy Next gomb, miután 1-2 másodperc múlva kiírja, hogy még 59 másodpercem van a terminálhoz érinteni a karkötőt. Ennyi az egész, egyszerű és gyors a folyamat.
A kódot nem kell beütni közvetlenül a fizetés előtt, mert - ha nem veszed le a kezedről - akkor csak 24 óránként kéri be újra a kódot. Én mondjuk itthon nem hordom, csak akkor, ha elmegyek itthonról. Ha felveszem, akkor beírom a kódot indulás előtt. A kassza előtt így ezzel már nem kell kínlódni.
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #58 üzenetére
Sajnos konkrét tapasztalatom nincs a kedéseidre.
- 15 eFt felett biztos nem fog kelleni kód. NFC-s fizetésnél a készülék feloldása a kód.
- Nálam az soha nem fog előfordulni, hogy 10 fizetést hajtsak végre úgy, hogy a karkötő nem lát telefont. 1-2 fizetés után mindig találkozott a telefon és a karkötő.Egyébként nekem csak egy dolog hiányzik: az AOD. A Miband 7-ben állítólag lesz, de az mire ideér hozzánk... Tudom, hogy a kis akku nem jó az AOD-hoz, de 1-2 alkalommal jól jönne. Elég lenne csak rápillanatani, nem kellene emelni a karkötőt, hogy lássam az időt.
-
madagaszkar
tag
válasz
<Adamsky> #58 üzenetére
- " Limit (15e Ft?) felett fizettél már? Kért PIN-t a terminál?
... és telefon nélkül hány alkalommal sikerült? "Erre én is kiváncsi lennék. PIN kódot remélem nem kér nagyobb összegű vásárlásnál sem. Gondolom erre való a 6 számjegyű PIN kód, amit meg kell adni kártya regisztráció előtt.
Mondjuk az, hogy 10 fizetésenként párosítani kell - már ha kell - a telefonnal , az még nem is lenne olyan nagy probléma, a pin megadás már annyira nem tetszene.
Rendelés előtt még ezeket az infókat megvárom. Eddig pozitív minden számomra.[ Szerkesztve ]
-
DrothanHun
friss újonc
válasz
<Adamsky> #47 üzenetére
Tegnap csináltam életem első Curve fiókját magyar régióval! Sajnos akkor nem sikerült hozzá rendelni, majd itt a topikkban írták, hogy Olasz régióval működik! Kérvényeztem a fiók megszüntetését ami kb 20 perc alatt sikerült! Ezután a mai napon csináltam egy Olasz régióst! Ha esetleg "hisztiznének" jelzem itt nektek!! A napokban tesztelni fogom hogy telefon nélkül mennyire stabil a fizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A K&H Bank és a Curve által kibocsátott Mastercard kártyákkal ezentúl a magyar Xiaomi Band 6 NFC, Watch S1 és Watch S1 Active felhasználók is fizethetnek csuklójukról.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politikai mémek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Filmgyűjtés
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest