- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapasz
tag
válasz
DrothanHun #45 üzenetére
Szuper! Mi már hónapok óta használjuk a Mi band 6-ot Curve kártyával, jól szokott működni telefon nélkül is.
Az egyetlen észrevétel, hogy a karkötőt közelebb kell tartani fizetéskor mint egy telefont, ami nem túl kényelmes.
-
válasz
Patrik.Varga #19 üzenetére
Mi az, hogy elüldözte?
Bocsásd meg tudatlanságom, külföldön élek. -
DrothanHun
friss újonc
válasz
<Adamsky> #47 üzenetére
Tegnap csináltam életem első Curve fiókját magyar régióval! Sajnos akkor nem sikerült hozzá rendelni, majd itt a topikkban írták, hogy Olasz régióval működik! Kérvényeztem a fiók megszüntetését ami kb 20 perc alatt sikerült! Ezután a mai napon csináltam egy Olasz régióst! Ha esetleg "hisztiznének" jelzem itt nektek!! A napokban tesztelni fogom hogy telefon nélkül mennyire stabil a fizetés!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DrothanHun #45 üzenetére
"Curve újra regisztráltam szintén Olaszország régióval!"
Ezt muszáj volt? Én lehet ezzel nem "trükköznék". A Curve / Revolut elég "hisztisen" tud reagálni, ha valami nem stimmel (legalábbis régen ez volt).#39 DrKapocs
Kíváncsi leszek, hogy ez hogyan is működik majd.
a) mint pl. a GPay vagyis pár alkalommal akár offline / telefon nélkül is lehet fizetni
b) mint a Garmin Pay és ha jól tudom az Apple Pay esetén: akárhányszor
Utóbbi esetben lehet 15e Ft kell PIN. Ebben nem vagyok biztos. -
szizso71
tag
válasz
DrothanHun #45 üzenetére
Köszönjük,
remélem hamarosan a mi régiónkat is hozzáadják.
-
DrothanHun
friss újonc
SIKERÜLT!!!!
Sziasztok! A telefont és az órát is átállítottam Olaszországra ( régió váltás)!
Curve újra regisztráltam szintén Olaszország régióval!
Magyar lakcímet adtam meg, minden személyes adatott amit kértek megadtam, illetve személyi és arcképet is regisztráltam, a virtuális kártyát ezután aktiváltam!
Ezt követően a MI Fitnes alkalmazásban a Xiaomi Pay appban a virtuális Curve kártyát hozzá rendeltem, ez eltartott pár percig mert az sms.-t 4-5 kisérletre küldte el!
A munkahelyemen ki próbáltam egy Alios Dallmayer kávé Automatán!
Első vásárlás kb 1 percig tartott, ezt követően vettem még egy kávét amit szinte azonnal elfogadot!
Remélem érthetően le tudtam írni ide mindent! Akinek esetleg bármilyen kérdése lenne, írjon nyugodtan ide, vagy a kisdrothan24@gmail.com e-mail címemre!
További szép napot! Sziasztok -
DrKapocs
őstag
válasz
DrothanHun #41 üzenetére
Nem, váltani nem lehet, új regisztráció szükséges.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrothanHun #38 üzenetére
Magyarországra állított régióval a Curve nem lesz támogatott nálunk. Nálunk csak a K&H támogatott. Regisztrációkor pl. Olaszországot válaszd, ott támogatja a Xiaomi Pay a Curve-öt.
-
DrKapocs
őstag
-
DrothanHun
friss újonc
Csak csináltam egy Curve kártyát, de semmi
Szerintem még rossz a MI Fitness app! megint 3000 error hibát ír!!!
-
szizso71
tag
válasz
DrothanHun #36 üzenetére
én úgy tudom, hogy azt azonnal vissza is utalja, a fizikai kártya nem kötelező!
-
DrothanHun
friss újonc
Curve nincs!
Most akartam csinálni egyet, de nincs kedvem 5 Fontot fizetni egy fizikai kártyáért, mert minden áron ki akarja postázni, nincs lehetőség csak virtuális kártyára sajnos! Ezért ezt most kihagyom! Hétfőn küldöm vissza az órát ahonnan megrendeltem! Majd ha kiforr a rendszer rendelek majd egy újat! A topicot követem addig is! Sziasztok
-
szizso71
tag
válasz
DrothanHun #33 üzenetére
Curve-t nem próbáltad?
-
DrothanHun
friss újonc
Sziasztok! Tegnap vettem a kezemre a Xiaomi Watch S1 Active orámat!
Otp kártyát nem enged regisztrálni az alkalmazás! Ma találtam egy cikket, hogy Revolut kártyát hozzá lehet rendelni!
Csináltam egy virtuális kártyát ( MasterCard logó van a jobb alsó sarokóban) de ezt sem engedi regisztrálni az alkalmazás
error 3000 hibát ír ki! Akinek van esetleg + vagy bármilyen jó tapasztalata, észrevétele az kérem jelezze, köszönöm előre is -
Yany
addikt
Jól értem? Samsungnak nem sikerült, de Xiaomi Pay már van?
-
DrKapocs
őstag
válasz
madagaszkar #28 üzenetére
Revolutom nincs.
-
madagaszkar
tag
Szia!
Revolut kártyád is van? Azt olvastam, hogy azzal is működik. Amennyiben van és esetleg kipróbálod Mi band 6 NFC-vel, írd már meg légy szíves a tapasztalataidat. Addig nem venném meg a Mi Band-et, amig nem vagyok benne biztos, hogy működik Revolut MasterCard-al. Köszönöm. -
madagaszkar
tag
Pár napja nekem is felajánlotta a Revolut a MasterCard virtuális kártyát, amit igényeltem is. A korábbi VISA kártyát pedig töröltem az alkalmazásból. Ezek szerint jó ötlet volt elfogadni. Remélem tényleg lehet használni a MiBand 6 NFC-vel. Ha igen meg is rendelek egyet, addig is várom az első tapasztalatokat ez ügyben. Aki már próbálta Revoluttal használni, ossza meg legyen szíves a tapasztalatait. Köszönöm előre is.
-
válasz
Jaja, én is szomorúan tapasztaltam.
-
válasz
Érdekes, nekem 1 hónapja kellett cserélni a fizikai kártyákat, egyik visából lett mc, az mc pedig visa
Virtuális kártyára sem ad? Nem tudom hányat lehet csinálni próbának, mielőtt az ember kezére koppintanak
-
Patrik.Varga
tag
Szép és jó, csak mióta Matolcsy "úr" elüldözte a Revolute-ot, az új kártyák már mind Visa-k, így Mastercard kilőve.
-
DrKapocs
őstag
Megrendeltem egy MiBand 6 NFC-t, Alzán volt a legolcsóbb. Remélem sikerülni fog beállítani. Revolutot is mögé lehet egyébként tenni, úgy is működni fog? Vagy Curve kell hozzá?
-
-
helixP
nagyúr
Hát, bátor aki a Xiaomira bízza a bankolást.
-
-
DrKapocs
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Engem totálisan hidegen hagynak az okoskarkötők és okosórák, nem érdekel a pulzusmérés, a véroxigén, hívásértesítés, alvásfigyelés, stb. Egy dolog érdekel csupán: egy megfizethető áru eszközzel (ez lesz a Mi band 6 NFC) hozzájuthassak egy egyszerű és gyors fizetési módhoz. Ne kelljen pl. nyáron telefont, pénztárcát hurcolnom. Az összes többi funkciója számomra érdektelen. Én nagyon örülök neki, hogy végre elérhető ez a funkció. A hab a tortán az lenne, ha az Erste is elindítaná a szolgáltatást; de erre nem sok esélyt látok a közeljövőben. De így meg tudom oldani Curve kártyával.
-
jUUh
addikt
válasz
CptAdamica #4 üzenetére
Csak azért nem panaszkodom, mert cseléd egyemistaként "ingyen" használom.
De például, hogy 12L-es Android frissítés után a bankkártya widget megszűnt létezni, Google Pay meg nem is vót, az tényleg ciki...
-
jUUh
addikt
Nah, ha OTP-vel is működnie fog, jöhet a Mi Band 6.
-
DrKapocs
őstag
Aki ügyesebb a témában, megtenné, hogy segít megválaszolni a kérdést: Curve mögé rakott Erste bankos Visa kártya is jó lehet? Előre is köszönöm!
-
Oldman2
nagyúr
Figyelmesen várom a tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A K&H Bank és a Curve által kibocsátott Mastercard kártyákkal ezentúl a magyar Xiaomi Band 6 NFC, Watch S1 és Watch S1 Active felhasználók is fizethetnek csuklójukról.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Óra topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest