Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Figyelmesen várom a tapasztalatokat!
-
DrKapocs
őstag
Aki ügyesebb a témában, megtenné, hogy segít megválaszolni a kérdést: Curve mögé rakott Erste bankos Visa kártya is jó lehet? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Nah, ha OTP-vel is működnie fog, jöhet a Mi Band 6.
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
válasz CptAdamica #4 üzenetére
Csak azért nem panaszkodom, mert cseléd egyemistaként "ingyen" használom.
De például, hogy 12L-es Android frissítés után a bankkártya widget megszűnt létezni, Google Pay meg nem is vót, az tényleg ciki...
Samsung Galaxy S23+
-
DrKapocs
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Engem totálisan hidegen hagynak az okoskarkötők és okosórák, nem érdekel a pulzusmérés, a véroxigén, hívásértesítés, alvásfigyelés, stb. Egy dolog érdekel csupán: egy megfizethető áru eszközzel (ez lesz a Mi band 6 NFC) hozzájuthassak egy egyszerű és gyors fizetési módhoz. Ne kelljen pl. nyáron telefont, pénztárcát hurcolnom. Az összes többi funkciója számomra érdektelen. Én nagyon örülök neki, hogy végre elérhető ez a funkció. A hab a tortán az lenne, ha az Erste is elindítaná a szolgáltatást; de erre nem sok esélyt látok a közeljövőben. De így meg tudom oldani Curve kártyával.
-
Wajk
addikt
na gratula, hogy megérkezett. Mókolgatással, már eddig is ment itthon a Mi Pay, de akkor már nem kell spec accountot használni hozzá
Az egyik legolcsóbb megoldás, ha valamilyen eszközzel szeretnél fizetni. És ezeknek még üzemideje is értékelhető[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
-
helixP
nagyúr
Hát, bátor aki a Xiaomira bízza a bankolást.
-
MODERÁTOR
-
Bembee12
aktív tag
Pont ezért rakod mögé a Revolutos kártyát, ahol eleve csak annyi pénz van, amit egyhamar elköltenél.
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
DrKapocs
őstag
Megrendeltem egy MiBand 6 NFC-t, Alzán volt a legolcsóbb. Remélem sikerülni fog beállítani. Revolutot is mögé lehet egyébként tenni, úgy is működni fog? Vagy Curve kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Patrik.Varga
tag
Szép és jó, csak mióta Matolcsy "úr" elüldözte a Revolute-ot, az új kártyák már mind Visa-k, így Mastercard kilőve.
-
veterán
válasz Patrik.Varga #19 üzenetére
Érdekes, nekem 1 hónapja kellett cserélni a fizikai kártyákat, egyik visából lett mc, az mc pedig visa Virtuális kártyára sem ad? Nem tudom hányat lehet csinálni próbának, mielőtt az ember kezére koppintanak
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MrPetya19
addikt
Jaja, én is szomorúan tapasztaltam.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
veterán
-
madagaszkar
tag
Pár napja nekem is felajánlotta a Revolut a MasterCard virtuális kártyát, amit igényeltem is. A korábbi VISA kártyát pedig töröltem az alkalmazásból. Ezek szerint jó ötlet volt elfogadni. Remélem tényleg lehet használni a MiBand 6 NFC-vel. Ha igen meg is rendelek egyet, addig is várom az első tapasztalatokat ez ügyben. Aki már próbálta Revoluttal használni, ossza meg legyen szíves a tapasztalatait. Köszönöm előre is.
-
madagaszkar
tag
Szia!
Revolut kártyád is van? Azt olvastam, hogy azzal is működik. Amennyiben van és esetleg kipróbálod Mi band 6 NFC-vel, írd már meg légy szíves a tapasztalataidat. Addig nem venném meg a Mi Band-et, amig nem vagyok benne biztos, hogy működik Revolut MasterCard-al. Köszönöm. -
DrKapocs
őstag
válasz madagaszkar #28 üzenetére
Revolutom nincs.
-
Bembee12
aktív tag
Nálam a gpay mögött szintén a revolutos kártya van.
"bátor aki a Google-re bízza a bankolást"[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
Yany
addikt
Jól értem? Samsungnak nem sikerült, de Xiaomi Pay már van?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
DrothanHun
friss újonc
Sziasztok! Tegnap vettem a kezemre a Xiaomi Watch S1 Active orámat!
Otp kártyát nem enged regisztrálni az alkalmazás! Ma találtam egy cikket, hogy Revolut kártyát hozzá lehet rendelni!
Csináltam egy virtuális kártyát ( MasterCard logó van a jobb alsó sarokóban) de ezt sem engedi regisztrálni az alkalmazás
error 3000 hibát ír ki! Akinek van esetleg + vagy bármilyen jó tapasztalata, észrevétele az kérem jelezze, köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
-
szizso71
tag
válasz DrothanHun #33 üzenetére
Curve-t nem próbáltad?
-
DrothanHun
friss újonc
Curve nincs!
Most akartam csinálni egyet, de nincs kedvem 5 Fontot fizetni egy fizikai kártyáért, mert minden áron ki akarja postázni, nincs lehetőség csak virtuális kártyára sajnos ! Ezért ezt most kihagyom! Hétfőn küldöm vissza az órát ahonnan megrendeltem! Majd ha kiforr a rendszer rendelek majd egy újat! A topicot követem addig is! Sziasztok[ Szerkesztve ]
-
szizso71
tag
válasz DrothanHun #36 üzenetére
én úgy tudom, hogy azt azonnal vissza is utalja, a fizikai kártya nem kötelező!
-
DrothanHun
friss újonc
Csak csináltam egy Curve kártyát, de semmi Szerintem még rossz a MI Fitness app! megint 3000 error hibát ír!!!
-
DrKapocs
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz DrothanHun #38 üzenetére
Magyarországra állított régióval a Curve nem lesz támogatott nálunk. Nálunk csak a K&H támogatott. Regisztrációkor pl. Olaszországot válaszd, ott támogatja a Xiaomi Pay a Curve-öt.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz DrothanHun #41 üzenetére
Nem, váltani nem lehet, új regisztráció szükséges.
-
DrothanHun
friss újonc
SIKERÜLT!!!!
Sziasztok! A telefont és az órát is átállítottam Olaszországra ( régió váltás)!
Curve újra regisztráltam szintén Olaszország régióval!
Magyar lakcímet adtam meg, minden személyes adatott amit kértek megadtam, illetve személyi és arcképet is regisztráltam, a virtuális kártyát ezután aktiváltam!
Ezt követően a MI Fitnes alkalmazásban a Xiaomi Pay appban a virtuális Curve kártyát hozzá rendeltem, ez eltartott pár percig mert az sms.-t 4-5 kisérletre küldte el!
A munkahelyemen ki próbáltam egy Alios Dallmayer kávé Automatán!
Első vásárlás kb 1 percig tartott, ezt követően vettem még egy kávét amit szinte azonnal elfogadot!
Remélem érthetően le tudtam írni ide mindent! Akinek esetleg bármilyen kérdése lenne, írjon nyugodtan ide, vagy a kisdrothan24@gmail.com e-mail címemre!
További szép napot! Sziasztok -
szizso71
tag
válasz DrothanHun #45 üzenetére
Köszönjük, remélem hamarosan a mi régiónkat is hozzáadják.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Curve újra regisztráltam szintén Olaszország régióval!"
Ezt muszáj volt? Én lehet ezzel nem "trükköznék". A Curve / Revolut elég "hisztisen" tud reagálni, ha valami nem stimmel (legalábbis régen ez volt).#39 DrKapocs
Kíváncsi leszek, hogy ez hogyan is működik majd.
a) mint pl. a GPay vagyis pár alkalommal akár offline / telefon nélkül is lehet fizetni
b) mint a Garmin Pay és ha jól tudom az Apple Pay esetén: akárhányszor
Utóbbi esetben lehet 15e Ft kell PIN. Ebben nem vagyok biztos. -
DrothanHun
friss újonc
válasz <Adamsky> #47 üzenetére
Tegnap csináltam életem első Curve fiókját magyar régióval! Sajnos akkor nem sikerült hozzá rendelni, majd itt a topikkban írták, hogy Olasz régióval működik! Kérvényeztem a fiók megszüntetését ami kb 20 perc alatt sikerült! Ezután a mai napon csináltam egy Olasz régióst! Ha esetleg "hisztiznének" jelzem itt nektek!! A napokban tesztelni fogom hogy telefon nélkül mennyire stabil a fizetés!
-
instantwater
addikt
Mi az, hogy elüldözte?
Bocsásd meg tudatlanságom, külföldön élek. -
kapasz
tag
Szuper! Mi már hónapok óta használjuk a Mi band 6-ot Curve kártyával, jól szokott működni telefon nélkül is.
Az egyetlen észrevétel, hogy a karkötőt közelebb kell tartani fizetéskor mint egy telefont, ami nem túl kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400 -RX 6600 8GB GDDR6 -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Asus TUF Dash F15 (FX516PE) - 15.6", 3050TI eladó
- Eladó Konfig I7-9700E 16GB DDR4 512GB SSD 500Gb HDD Vízhűtős RTX2080TI 11GB!
- Canton LE 350 hangfalpàr
- Lenovo Thinkpad T490s i7-8665u/16GB/512 GB SSD/14"QHD garanciás laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen