- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #116 üzenetére
báháháh
pics or it didnt happenamúgy ez má' megint milyen dewar te életművész ?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #114 üzenetére
mást is lógass bele
-
Puma K
nagyúr
válasz
Overlocker #105 üzenetére
Kérdezni is akartam, hogy milyen zene ment a háttérben
Köszi a linket!
-
bteebi
veterán
válasz
Overlocker #110 üzenetére
Oké, kiegyezek döntetlenben!
A gyakorlatban tényleg úgy működik (úgy csinálják), ahogy írtad, és minden bizonnyal praktikusabb is úgy, de empíria nélkül az egész csak lóg a levegőben, legalábbis nekem. Lehet, hogy nehéz a felfogásom, de továbbra sem gondolom úgy, hogy egyértelműen igazatok lenne. A puding próbája az evés
.
Egyébként a hatékonyság egy dolog önmagában. Ez egy eléggé sarkított példa ugyan, de legalább szemléletes: ha van egy egységnyi teljesítményű, egységnyi hatékonyságú valamim (pl. ventillátor), és van egy ötvenszer akkora teljesítményű, de csak negyedakkora hatékonyságú termék is, akkor az utóbbi még mindig több mint tízszer olyan jó...
A felső ventis megoldás, illetve a nitrogén habszivacsos (?) "leárnyékolása" kifejezetten ötletes, tetszik
. Még nem láttam sehol se ilyet, pedig nagyon praktikus.
-
bteebi
veterán
válasz
Overlocker #51 üzenetére
"hangszórót halkítsátok le, mert ekkor még a 8000rpm-es 8cm-est használtam a ramokhoz!"
Azt nem értem, hogy szinte az összes extrém tuningos használ kis méretű (<14 cm) ventilátorokat is a hűtéshez. Láttam már olyat is, hogy az alaplap körbe volt bástyázva vagy 4-5 db kisebb-nagyobb (saccra 8-14 centis) ventillátorral. Miért nem tesztek inkább az alaplap mellé egy 40 cm lapátmérőjű, teszkó gazdaságos asztali ventillátort? Árban kb. annyi, mint egy minőségibb 12 centis venti, a légszállítása viszont erősen odavág annak
. Szerintem jobban lehetne vele hűteni az egész alaplapot, RAM-okkal, mindennel együtt...
-
kop8
őstag
válasz
Overlocker #51 üzenetére
Nagyon komoly eredmény!
77 04ahgy
Ez mekkora
El sem indult volna -
bteebi
veterán
válasz
Overlocker #51 üzenetére
A video alapján tök jó a szigetelés megoldása, valamint a párolgó nitrogén elvezetése, még nem láttam ilyet.
-
XtremLor
őstag
válasz
Overlocker #51 üzenetére
Na akkor egy Up a gigabytenak is
Megneztem a beta tesztet, huu nekem is volt ilyen ventim szerverbe idealis, otthonra halalos
Jo kis utemes zene szol, feludules hallgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Energiaital topic
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest