- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Szerintem a sárga csekk egy jó dolog. Egy szolgáltató egyszer engedményt tett, ha átállok internetes (kártyás) fizetésre, és internetes számlatörténetre. Átálltam.... ...Sajnos innentől káoszba fulladt a történet, a weboldaluk néha nem ment, az elektronikus számlatörténetemhez véletlenül megszüntették a hozzáférésemet; végül ott is hagytam őket. Ezután kifizettem az egyik "üzlet"-ükben a tartozásomat, majd egy hónapra rá küldtek még egy sárga csekket is, mikor tudtommal már nem tartoztam nekik. (Ekkor a számlatörténethez már ők sem tudtak hozzáférni, mert töröltek a rendszerből...)
Ha maradok a sárga csekknél, akkor eleve nem lett volna probléma, de ha mégis, akkor könnyedén tudtam volna igazolni, hogy mindent befizettem...
Szerintem nem a lakosság az, aki nem áll készen a sárga csekk leváltására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest