Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DS39

nagyúr

válasz Vodar #95 üzenetére

kérlek, havi zárlati díjak, megemelkedtek, alapcsomagokban, amit az ember csak azért nyit hogy a fizetését kapja rá, semmi extrát nem akar. az átutalási költségek nőttek, és az éves kártyadíjak az OTP-nél 1,5-szeresére emelkedtek.

ha te nem vetted észre, akkor pont abba a rétegbe tartozol, aki annyit keres, hogy nem számít neki az a 2-4000 Ft plusz, vagy mert olyan csomagod van, mint említettem hogy minimum 150k (asszem ennyi nálunk) felett nincs havidíj, stb, stb kedvezmény jár.

a havi két ingyen jól jön valóban, illetve jól jött volna 10-15 éve, amikor több volt a kp forgalom és kevesebb helyen lehetett használni kártyát. én szinte mindenhol azt használom. kivenni kp-t talán havi egyszer veszek. az nekem kb havi 250 Ft költségem lenne, ennyit spórolok, de ha évi 3599 Ft (új ügyfélnek 4400) kártyadíjat vonnak le évente, akkor asszem nem jártam jobban.

szerk: igen tudom, nem is kérek már jó ideje papír alapú számlát. de az minimál összeg 50 Ft kb. mondjuk én azon röhögök, hogy a drága volt csányi banda a WC papíromnál rosszabb minőségű papírra nyomja, míg az összes közüzemi ingyé ontja a szép fehér papírkákat. :D

Új hozzászólás Aktív témák