- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Ha feltételezzük, hogy pontosan, tengelybe sikerült rátenni a gyűrűt a telefonházra, akkor is meg kell még oldani a feltétlencse központosítását. Erre szerintem a legjobb megoldás, ha kicsit kúposra csinálják a felfekvő felületeket, de akár kis illesztőcsapot is tehetnek bele. Nyírásra mindkét verzió jól terhelhető.
-
rdi
veterán
válasz
Major Major #8 üzenetére
Elhiszem. Érdekes dolog. Bár kétségtelen, hogy azért nehéz lesz az optika tengelyét beállítani
Viszont itt a mágneses erőnek nyíróerővel kellene pariban lennie -
törölt tag
ennek akkor lenne értelme, ha azt a vacak alap optikát kihagynák a telóból, mert a nagyobb (külső) ugyan szebben leképezné a témát, de ha ugyanúgy átmegy azon a vacak műanyagon, akkor megette a fene. cska akkor meg kéne valami (mondjuk egy mágneses fedő) az érzékelő védelmére, meg aztán jöhetnének a superszonikus ccd/cmos tisztító eljárások mobilba
-
orbano
félisten
vicces, hogy pont egy szaros iphone optikán mutogatják...
-
Major Major
senior tag
-
rdi
veterán
A karikát nyilván fel kell ragasztani.
Én csak azt nem értem, hogy ha forgatom a lencsét, akkor miért nem fog leesni? Annyura erős mágneses erő nem is létezik -
plus44
veterán
ez tényleg milyen maceramentes. Felragasztasz egy vaskorongot a iphone hátuljára...wow, nem semmi!! Így egy 10 forintos koronggal tönkrevágsz egy 200e iphone-t. Megyek is veszek egy ilyen készletet......
-
Mazsika
őstag
gondolom fel kell ragasztani! milyen az a halszem optikás?
-
Bibby
addikt
És a hátlapra hogy rögzítem? Ahogy elnézem ragasztva van.
-
No-kia
addikt
ott egy n73
, egy halszem optikásat elfogadnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest