- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Szerintem az sem mindegy, hogy melyik Fraps-ot használod, sokat javult tömörítés terén az elmúlt évek alatt.
Second Life egy jó példa filmezésre, de bármelyik játék alkalmas erre, csak nehezebb létrehozni a környezetet, amit mi akarunk. Azt hozzátenném, hogy az írás eredetileg SL-re íródott, de nincs sok eltérés bármi mást használjunk is SL helyett. -
L4D1K
őstag
Sztem egyszerű. Van egy játékod karakterekkel, pl SL vagy WoW, amiből ugy gondolod hogy a játék elemeit felhasználva forgatsz belőle egy filmet, vagy jelenetet. Ezt lehet egyszerűsíteni, bonyolítani. Namármost videot rögzíteni meg betenni alá vmilyen muzsikát nem nehéz, viszont ugy megoldani ezt hogy tényleg élvezhető legyen és tényleg filmes hatása legyen, az már más téma. Nimrod gondolom arra akart utalni az írásában, hogy aki pl nem szeret/tud kamerázni vagy egyszerűen nincs kedve embereket keresni videóhoz, de szeretné megvillogtatni rendezői tudását, annak ez egy remek lehetőség hogy kibontakozzon, és ezt ma, kis ráfordítással bárki meg is valósíthatja.
Sztem.
(nem mondtam hülyeséget ugye
)
-
L4D1K
őstag
Lehet hogy csak én emlékszem rosszul
Anno mikor még próbáltam CS ből jeleneteket kivágni megszerkeszteni, nekem 2giga nem volt elég. Ha jól emlékszem akkor a Fraps 30 bmp képet készít másodpercenként és ezeket fűzi össze avi-ba. Nagyobb felbontásnál 1 db kép mérete sztem már nagyobb mint 1 MB, tehát egy 10 mp es rész már 300 MB körül lehet...persze lehet hogy rosszúl emlékszem, ezesetben bocsi
-
L4D1K
őstag
Jó kis írás, az alapok tényleg benne vannak
Lehet hogy írtad csak én nem figyeltem, hogy aki elkezd azért Fraps-szel dolgozni, nemárt ha van ugy 50 giga szabad helye
Mellesleg nekem a kedvenc ingame filmem a World Of Rougecraft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- 2TB Seagate Barracuda ST200DM008 100/100 MEGKÍMÉLT!
- Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest