Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
passatgt
aktív tag
válasz
#06658560 #16 üzenetére
Ez most komoly?
Pl scanneremet nem ismerte fel. Rákerestem google-ba, hogyan kell, leírta, hogy kell valami Sane, akkor terminálba beírni vagy fél oldalt, meg fájlokban szerkeszteni, hát köszi, kihagyom
Macen megosztottam egy mappát, ubuntun nem látom, Winen egyből ott van
Amíg pl frissítéseket telepít, semmi mást nem tudok telepíteni(éppenséggel flashplugint próbáltam a firefoxhoz, erről később), és nem ám azt írná ki, hogy bocsi, egyszerre csak 1 dolgot telepíthetsz, hanem mindenféle hibaüzenetet, számomra ismeretlen dolgoat ír ki, ezt akkor kapásból nem is tudtam mi, csak később esett le
Firefoxból rámegyek youtube-ra, majd kiírja, hogy nincs flash. Semmi gond, feltelepítem. Felajánlott 4 féle flasht(sima user honnan tudja, melyik kell?), kiválasztom elsőt, nincs youtube. Újra, most a másodikkal van youtube.
Később derült ki, hogy a két flash plugin összeakad, és állandóan lefagy tőle, nem mozog se kurzor, se billentyű, csak a reset segítÉs még sorolhatnám... Jó úton halad, de még messze nem mezei usereknek való a linux...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Avagy az összegző bejegyzés, melyben leírjuk, hogy nekünk megérte-e váltani.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Kés topik
- OLED TV topic
- Tesla topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest