- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
"ha nem fut sok ablak, akkor nezheted a tokures talcat, ha igen, akkor meg nem tudod elolvasni a nevuket, olyan picik a gombok."
betuket akkor sem tudod elolvasni, ha keves program fut, ugyanis csak ikonok vannakilletve ha nem fut semmi, akkor a talcara pin-elt (tuzott?) alkalmazasok ikonjat latod, csakugy, mint a Dock-nal.. amugy a Dock nekem is szimpatikusabb, mint a talca, mer' a genie effekt koool
-
sghc_toma
senior tag
amig hasznaltam OSX-et, en is marha kenyelmesnek tartottam az Expose-t, meg irtam is Windows-ra egy kis appot, hogy ott is legyen..
aztan nekialltam hasznalni az xmonad-ot.. az ablakok nem takarjak egymast, valtani koztuk annyi, hogy valtok a megfelelo desktop-ra, es belehuzom a kurzort abba, amelyiket hasznalni akarom.. van kilenc desktop-om, mindegyik dedikalva egy bizonyos kategoriaba tartozo alkalmazasoknak (web, fejlesztes, virtualis gepek, stb..), igy mindig pontosan tudom, milyen ablakok hol vannak.. nekem ez igy sokkal gyorsabb/kenyelmesebb, mint a kurzor a sarokba/kikeresem az ablakot/raklikkelek kombo..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest