- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
"ha nem fut sok ablak, akkor nezheted a tokures talcat, ha igen, akkor meg nem tudod elolvasni a nevuket, olyan picik a gombok."
betuket akkor sem tudod elolvasni, ha keves program fut, ugyanis csak ikonok vannakilletve ha nem fut semmi, akkor a talcara pin-elt (tuzott?) alkalmazasok ikonjat latod, csakugy, mint a Dock-nal.. amugy a Dock nekem is szimpatikusabb, mint a talca, mer' a genie effekt koool
-
sghc_toma
senior tag
amig hasznaltam OSX-et, en is marha kenyelmesnek tartottam az Expose-t, meg irtam is Windows-ra egy kis appot, hogy ott is legyen..
aztan nekialltam hasznalni az xmonad-ot.. az ablakok nem takarjak egymast, valtani koztuk annyi, hogy valtok a megfelelo desktop-ra, es belehuzom a kurzort abba, amelyiket hasznalni akarom.. van kilenc desktop-om, mindegyik dedikalva egy bizonyos kategoriaba tartozo alkalmazasoknak (web, fejlesztes, virtualis gepek, stb..), igy mindig pontosan tudom, milyen ablakok hol vannak.. nekem ez igy sokkal gyorsabb/kenyelmesebb, mint a kurzor a sarokba/kikeresem az ablakot/raklikkelek kombo..
Új hozzászólás Aktív témák
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest