Új hozzászólás Aktív témák
-
s_zozoka
csendes tag
Jujj, de jó ez a blog sorozat
Mármint a cikkek jók, de hol vannak azok az emberek, akik felteszik a kérdéseiket a blog témájával kapcsolatban?
Gondoltam, olvasgatom a cikkeket tanulok én is sokat és jönnek az egészséges érdeklődésű emberek akiknek lehet segíteni.
Ehelyett mindenki hajtogatja a maga igazát a kezdetektől fogva, aminek meglátásom szerint semmi értelme.
Ez volt a cél a blog sorozattal? Nem hiszem, persze lehet senkit nem érdekel a gép és a rendszer.
Éljen a háború és szerintem a legjobb rendszer az Amiga OS, na erre varjatok gombot.
Mindig is úgy gondoltam, hogy azok fikáznak és vitatkoznak akik már magukkal a saját gépükkel, rendszerükkel nem tudnak mit kezdeni. Indulás és alkossatok valamit.
Programozzatok, szerkesszetek Weboldalt, készítsetek zenét, játszatok. Foglaljátok el magatokat. Erre mindegyik rendszer képes.
Esetleg mennyetek ki a szabadba.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest