- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Te figyeljé má, he!
Tudsz róla, hogy itt nemcsak az idő telt el? Közben egy architektúra váltás is volt. Az azé'nem ugyanaz. Tudom, hogy tudsz róla... Akkor meg ne tessék dühöngeni
Pár éves gép? Pár éves gép az 2-3 szerintem, ez meg közelebb van a 10-hez. Nem szép dolog, de örök idők óta az informatikában ez nagyon-nagyon nagy idő. Nincs mit tenni ellene. Árral szemben kapálózol -
passatgt
aktív tag
Én kérek elnézést, most olvastam, és többen küzdenek ezzel a problémával, ez egy elég nagy fail apple részéről
Kommentben írta valaki, hogy itunes-on keresztül kiadjta neki a cd-t, egy próbát megér(Controls-Eject Disc vagy cmd+e)Szerkesztő:
Egyiket sem használom, én megvettem a Coda-t
De most ránéztem, és Komodo Edit tud autocomplete-et -
passatgt
aktív tag
Indítsd el a /System/Library/CoreServices/Menu Extras/Eject.menu-t, és felülre berak egy kis ikont az óra mellé, azzal kitudod nyitni.
Egyébként nem is értem, kell lennie a billentyűzeten kiadó gombnak, mindegyik emac-nél a jobb felső gomb az, és a 10.5.8 után nyomva kell tartani 1-2 másodpercig, utána adja csak ki ha minden igaz.
Az meg hogy egy 6 éves gép alapján leszűröd, hogy nem éri meg váltani, no comment
Szövegszerkesztőnek meg az OpenOffice elég normális, de említhetném még az xPad-ot is, ha pedig web vagy programozáshoz kell(mint notepad++, akkor a teljesség igénye nélkül
Bluefish Editor
TextWrangler
Smultron
GNU Emacs
Komodo Edit
jEdités még sorolhatnám
Tipikus user error
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest