- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitkov77
aktív tag
A venti ledjeinek meghajtására mindenképpen szükséges az ellenállás, különben füst idő előtt. Az alaplapi visszajelzők meg nem tudom, hogy működnek. Elképzelhető, hogy az alaplap vezérli a fesz a led fogyasztásának megfelelően, de inkább nem kockáztatok, jobb oda egy ellenállás. Nem melegedett, megnéztem, meg azért jól szellőzik a ház, tud hülni, ha mégis
A Kenőanyag pótlása szem előtt van(volt). Ha esetleg szükséges, akkor pótolom.Köszönöm egyébként
-
mitkov77
aktív tag
Lehet, h alulméreteztem az ellenállásokat, de kellő szolgálatot tesz. Nem tettem még sehova zsugort, ezt nem tudom honnan vetted?
Igen kivettem a 2V nyitó feszültségű piros ledet, az 5V körből, és tettem bele egy 3,3V nyitó feszültségű kéket előtéttel, mert különben elég érdekesen világítana. Lehet, h az alaplap szabályozza, de inkább maradtam a gyakorlati 5V feszültség ismereténél,és alkalmazásánál. -
mitkov77
aktív tag
Ha kaptam volna zsugorcsövet akkor megcsináltam volna. Nem olyan egyszerű pesten zsugorcsövet venni, vagy rendelsz, vagy délben mész vásárolni, mert minden négykor bezár. Tehát marad a későbbi beszerzés. A héten veszek, és nem lesz szigetelő szalag. Megjegyzem eleve az a rendeltetése "szigetelő szalag". Most szigetel, utána már nem kell.
-
mitkov77
aktív tag
válasz
intercooler #19 üzenetére
A Storm Scout ház alapból tartalmaz led on/off kapcsolót. Ha megnézed a frontot, akkor az USB-k felett van egy kapcsoló.
-
mitkov77
aktív tag
Felkerültek a képek. Remélem meghozza a kedvet
-
mitkov77
aktív tag
válasz
Speeedfire #10 üzenetére
Nincsen "szétbarmolva" (meg annyira nem is lehet) a kábel. Leforrasztottam az eredeti ledet, helyére a másikat, és egy előtét ellenállást, ami lehet, h nem is kellett volna, de fő a biztonság. Ezt lezsugorcsővezem majd, ha tudok venni, és olyan mint régen
A gépi ledcsere a leggyorsabb. 20 perc ki-be szereléssel, forrasztással együtt.
Majd ha meglesznek este a képek láthatjátok, h fényes, de a szoba nem karácsonyfa tőle. Meg ki is tudom kapcsolni
"ez a lényeg"
-
mitkov77
aktív tag
válasz
Speeedfire #7 üzenetére
Amilyenre most sikeredett nem zavaró számomra. Természetesen mindenki maga válogatja, h zavaró vagy sem. Lehet kisebb fényerejűre is cserélni ezekkel a módszerekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest