Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Megértem a nyavajgókat bizonyos szinten, biztos savanyú a szőlő. Nekem is cseszi a csőrömet bizonyos szinten, hogy miért mindig csak az USA-ban vannak ilyen akciók. Tudtam, hogy a felvásárlás után az lesz az első dolga a MS-nak, hogy elkezd az amerikai (és kínai) piacra gyúrni, de azért az öreg kontinenst se kéne hanyagolni.
-
StanDoFF
tag
Én a cím alapján arra számítottam, hogy a réi készülékeit (pl Lumia 800) cseréli be. Úgy látszik ők másképp gondolkoznak.
Egyébként én ingyen utánuk dobnám a Lumia 800-am, de 10000%, hogy nem kellene érte több H*ki Phone. -
gsiferke
csendes tag
Ahogy olvasgatom a kommenteket,tipikus Magyar mentalitás van itt.Mit nyavajogtok?Bezzeg ha lenne nállunk is ilyen akció meg nézném kik mennek cserélni!
Ezért nem mindegy ki áll egy platfotm mögött.A Ms röhögve benyeli ezt is.Megteheti!Persze biztos a droidnál meg iosnl soha nem volzak akciók mi? -
GeryFlash
veterán
,,Persze mert idehaza egy hülyét sem találsz aki a jól használható 4S-ét odaadná ezekért."
Hát te biztos nem lennél olyan hülye, hogy egy 512Mb ramos akadó készüléket(kivéve ha annyi eszméletlenül okos voltál és előrelátó, hogy maximum iOS 6-ig frissítettél) lecserélj egy csúcs egy csúcs WP-re
-
zozzo72
aktív tag
Beszállok az ellenkampányba..Használt lumia 1020 és 1520 -ért,
vadonatúj iphone 4-et vagy galaxy s 2-t adok... Méghogy Microsoft... -
Namelesske
addikt
Vihetnék a Galaxy Nexusom is. Még egy 920-asra is beváltanám.
-
Urna
tag
Most életemben először szeretnék szifont, hogy egy 1020-ra cserélhessem
-
kpal
nagyúr
en mar sátoroznék a boltnal nyitadkor elsőlegyek aki megszabadul a szifontol
-
kromatika
veterán
Komoly üzlet politika.gratula.
-
azopi74
addikt
válasz
SexyDaniel #56 üzenetére
Van egy 6310-esem elfekvőben. Áll az alku?
-
Kelmerneth
csendes tag
ELŐZMÉNY: Tavaly év végén a Windows Phone -50000 kevesebb telefont adott el az utolsó negyedévben USA-ban. Ezt a kiesést pótolják. Persze nem profit érdekében hanem, hogy a terjesztés üteme ne akadjon meg pont akkor amikor a nagy app gyártó cégek egyenértékű rendszerként tekintenek rá mint a másik 2 társára.
-
KovátsAti
csendes tag
-
Damage401
senior tag
Nem megy a Májkrémszoft szekere. Előtte Xbox osztogatnak, most meg telót.
-
Kaiku
senior tag
válasz
Maxentius #63 üzenetére
Kiváncsiságból kérdezem, hogy miért cseréled le a 4S-t? Mi az amit nem tud vagy esetleg csak meguntad? A W8 mivel ad többet? Nem mondom, ha pl S4 re cseréli le valaki akkor talán értem, hogy nagyobb meg jobban fut rajta az XY játék. Ellenben nagyobb ezért szerintem sokkal rosszabbúl kezelhető.
-
Kasya
nagyúr
Regen mintha lett volna itthon is a Pannon-nal ilyen "vidd be a keszuleket es 1 ft az uj"...vagy hasonlo beszamitos.
Amugy tetszik ez a marketing program. En is adnam a Samsungom ha lenne naluk elofizetesem
-
Kaiku
senior tag
Javítva.
Egy gigantikus méretű fogyasztói társadalomban ahol tömegek csak azért eldobnak, tönkretesznek jól működő tárgyakat mert pl jön az új vagy mert az olyan jófejség, egy ilyen akcióval komoly tömegeket tudnak megmozgatni. Sokan azt sem tudják, miért kell egyáltalán, kell e nekik. Új, szép, a régit leadom és már az enyém...
-
Kaiku
senior tag
Igen, de az úgy hívják, hogy termékdíj. Minden haszálati tárgy árában benne van. Itt elsősorban a "környezetszennyezőkre" károsítókra gondolj.
(#59) Maxentius
Az gigantikus méretű fogyasztói társadalomban ahol tömegek csak azért eldobnak, tönkretesznek jól működő tárgyakat mert pl jön az új vagy mert az olyan jófejség, egy ilyen akcióval komoly tömegeket tudnak megmozgatni. Soakn azt sem tudják, miért kell egyáltalán kell e nekik. Új, szép, a régit leadom és már az enyém...
-
Kaiku
senior tag
Mondjuk ezek a W8 Nokiák kb ingyen sem kellenének, nem hogy egy 4S-t adjak érte. Erre is csak a lejmolósok harapnak...
(#51) Maxentius
Persze mert idehaza egy hülyét sem találsz aki a jól használható 4S-ét odaadná ezekért.
-
Permet Elek
senior tag
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
enginev3.0 #50 üzenetére
2014 a WP éve lesz.
-
Ati1979
veterán
-
b4zsi-
őstag
Szerintem nagyon jó akció. Cserélném az iPhone 4-t.
-
Ati1979
veterán
Itthon nem lesz ilyen?
Viszont ott kivitelezhető, és nem is rossz ötlet, mert kb. 1-200 USD + 2 éves hűségidőért megveheted a legtöbb csúcs telefont. Így garantált, hogy az övékét "veszed". Plusz letöltött alkalmazásokból akár vissza is jöhet az amit itt buktak.
-
Azie
őstag
Szerintem teljesen jó akció. Mintha samunak vagy applenak is lett volna hasonló csereakciója. Talán S3-at adtak i3-ért. Itthon minden a lehúzásról szól, főleg a szolgáltatóknál. Csak a 0% részlet miatt "érdemes" függő telefont venni már kb. Ahogy fentebb írták, eladod a fél veséd és még fizettetnek a készülékért. Szánalmas.
Mellesleg nem tudom, hogy függetlenít-e az AT&T hűség előtt készüléket, mert az itthoniak "potom" 15k-ért és csak szerződés lejárta után (mintha nem lenne mindegy nekik, hogy milyen kártyát miben használok, ha fizetem a havidíjat).
-
Paul119
addikt
válasz
annacska.al #31 üzenetére
Az hogy a soc jobb egy dolog
-
vicze
félisten
Akkor "trollkodok", de valószínűleg elég közel van a valósághoz.
Szóval akkor a helyzet az, hogy a raktáron ragadt és gyakorlatilag eladhatatlan modelleket kiszórja az AT&T, ahogy tette a T itthon múlt héten a 1520-szal.
-
k.kristof
őstag
Én is szívesen lecserélném a SE Live with walkmanem, nem leszek nagyra vágyó, elég egy 525 is cserébe
-
annacska.al
csendes tag
Annyira magyar mentalitas h nyavogunk mindenen, jaj biztos magas a havi dij jaj 2ev...es gyakorlatilag ingyen lecserelik a regi keszulekedet egy jobbra...az csak nalunk szokas h rohadt draga minden es mindenbol dupla/tripla hasznot huzunk!
-
Xirtam
veterán
Simán cserélném az S2-őt
-
törölt tag
Vennék használtan egy sgs2-t es elcserélném 1520-ra.
-
ghost364
senior tag
Már azt hittem 520-at adnak
Bár így is ugyanolyan bullshit az előfizu miatt...
-
Pirosász
aktív tag
Gondolom a jó állapot nem a karcmentességet jelenti,hanem hogy működjön.Lehessen látni hogy valóban cseréled,és nem most szerváltad egy hulladék lerakatból.
Egyébként mennyi lehet egy használt S2 USA-ban?15 ezer?(csak tipp)Gondolom ott már annyit sem ér,mint itt.Azért megéri szerintem a cserét.Mondjuk az volna a durva,ha független 1020-at kapnál a régi kopott S2-ért.Mondjuk abból meg üzletelni lehetne.Az MS sem hülye.
-
Ricardo
titán
Öteletes. Szerintem itthon is lenne sikere.
-
crue
őstag
Kétségbeesett próbálkozás a terjeszkedésre.
-
moli.hu
őstag
"""Az előző generációs Apple és Samsung csúcsmodellek tulajdonosai az Egyesült Államokban ingyen juthatnak hozzá a Nokia készülékeihez."""
ezt azert ketlem. bar nem olvastam el a szabalyzatot, de szerintem oda kell adni a regi keszuleked, tehat nem ingyen van.
-
mekker
őstag
Én azért nem szívesen válnék meg egy régi telefonomtól sem, hiába cserélnék le valami jobbra.
De azért jó kis marketingfogás. -
WinPho
senior tag
Bár amerikai lennék!
Meg.. Bár lenne S2-m.
-
Maxentius
addikt
Jönnek lassan az új modellek, valahogy muszáj vevőt fogni a megmaradt raktárkészletre.
(Ha csak úgy utánam dobnának egy 1020-ast, arra én is vevő lennék
)
-
fi:zi'k
nagyúr
Elég hülye megkötések.
-
Cathulhu
addikt
Mutter orokolte az S2-t de szerintem tudna mit kezdeni egy ilyen Nokiaval is. Bar nem vagyok benne biztos, hogy elorelepes lenne
-
xmaas
őstag
Hat ja kulfoldon vannak ilyen durva akciok, sok csucstelefont"szare hugye" utanad dobjak csak csinalj elofizetest es itt nem olyan elofizetesre gondolok mint nalunk hogy eladod a vesedet hogy 30 ezres szart fizessed havonta
-
Nuada herceg
őstag
Ez nem semmi marketing, jól csinálják.
Így lehet terjeszkedni, magát a rendszert terjeszteni! -
C$abi
aktív tag
Bár lenne egy iPhone 4-em hogy becserelhessem egy 1020-asra.
-
muratomi1
senior tag
És ez most miért is volt fontos? ...
-
daniel909
addikt
mekkora bullshit. gondolom jó magas az előfizetői díj, ráadásul még a régi telód is elveszik. mekkora marketing bullshit.
de továbbra is azt mondom aki azokról a platformokról vált az nem feltétlen lesz elégedett a wp "teljesítményével". gyors(nak tűnő) de butuska rendszer még. -
Kanczy
veterán
Utánuk dobnám az S2-m bármelyik telóért...
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Napelem
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest